Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Klicka på "Matchreferat" i menyn och läs mer om våra matcher!

Herrlaget
Herr Spelprogram
Herr Tabell
Fem mål i solskenshistoria på Ymorvallen blåste FC på poängen
2019-05-19 11:44

En otroligt bra vecka för hela föreningen LB07 avslutades i Trelleborg med säsongens stabilaste seger. Vi minns fortfarande damernas otroliga derbyseger förra lördagen, som de följde upp med att i Kungsbacka kryssa sig upp ovanför nedflyttningsstrecket. Roligt! Minst lika roligt är det att herrlaget på onsdagen krigade sig till en 1-0-seger borta mot division 2-laget Bromölla, i en match som Coach Ringblom beskrev som en lagets bästa matcher någonsin, givet de svåra förutsättningarna med saknade toppspelare och inlånade juniorer. 

 

Den fantastiska veckan kröntes till magisk via ännu en hållen nolla mot bottenstridande FC Trelleborg. Jag har efterlyst lite islossning i målskyttet och den kom på en varm, men blåsig idrottsplats nere i söder. 5-0 är siffror som referatskrivare gillar, säkert alla andra inblandade också. Som gammal vänsterback är jag märkligt nog ändå mest nöjd med den hållna nollan. Vi som var där vet att FCT inte saknade chanser att spräcka den – då är det fasen så mycket roligare att Festim fick ha den intakt.

 

LB07 inledde starkt och tog kommandot direkt i medvinden. I startelvan saknades en sjuk Damir och en lite krasslig och sliten Saban, som fick starta matchen på bänken. Rask fick börja på topp i den sedvanliga 4-5-1-uppställningen, som i början av matchen kändes mer som 2-5-3, då både Wille till höger och Cliff på motsatta kanten iscensatte många anfall och Bato/Robért kändes som åtminstone högt placerade defensiva forwards.

 

Just kantspelet var det som på något sätt satte spelet i första halvleken. Vänsterkanten inledde starkast, med Cliff/Bato som organisatörer. Strax blandade sig högerflygeln i den höga pressen, vann bollar och anföll snabbt. Det är kanske LB07:s höga, hårda, aggressiva press som vinner flest matcher åt oss. Den är svår för alla motståndarlag och de få gånger FC Trelleborg tog sig förbi den, så väntade ett ramstarkt mittlås i Festim/Martin/Ågren längst bak. Kombinationen av detta starka försvar och den höga pressen är huvudfaktorerna bakom imponerande 13-1 i målskillnad på sex matcher. Behöver jag ens påpeka att jag är mer imponerad av 1:an i insläppta-kolumnen än de 13 pytsarna framåt?

 

Vad fanns i Trelleborg som kunde hota? Inte särskilt mycket, i ärlighetens namn. Ändå borde hemmalaget nog gjort minst två mål den här eftermiddagen. På topp spelar en gammal LB-bekanting, stridsvagnstunge nr 10 Johan Palmström, som är stark och aggressiv. Lagets playmaker verkar vara flinke, tekniske nr 24 Emmanuel Ijezie, och han fick ibland bygga anfall därifrån, men oftast blev han uppäten av vårt innermittfält, där dagens Man of The Match huserade. Mer om honom senare.

 

Matchens Chans dök upp för Robért i 14:e minuten. Cliff kom i en andravåg, lokomotiverade sig förbi ett par hemmaförsvarare och slog in en distinkt markboll nära målet, som Robért oturligt träffar lite med hälen och målvakten Sedin Ujkanovic kunde med nöd och näppe freda sitt mål. Robért var redan då märkt av en tuff duell tidigare i matchen och efter ytterligare någon smäll tvingades han utgå efter ungefär en halvtimme.

 

Minuten efter hade Trelleborg Matchens Chans i ett liknande anfall – kanske enda gången på 90 minuter vi blev överspelade – men från nära håll med snäv vinkel gick avslutet klockrent i stolpen. Från där jag satt i solgasset, med perfekt åskådarvinkel, hade min penna redan börjat forma 1:an i Trelleborgs ledning efter en dryg kvart, så nära var det.

 

Istället kom ganska snart 0-1 upp på tavlan. Jonne byggde upp ett anfall på högerkanten och med en fin, lite längre boll nådde han en frilöpande Wille, som i ett tekniskt skickligt nummer drog till med inlägg direkt på uppstuds. Vid den främre stolpen störtade för dagen utmärkte Simon fram och nästan bara stötte in otagbart och välförtjänt ledningsmål. Kul för honom! Kul för LB07!

 

Rask på topp hade ett par chanser utan att få sätta dit den. Hans bästa chans var ett halvt snävt/snett friläge från högerposition, men avslutet parerades ganska enkelt. Bästa resultatet fick Rask nog på den millimeterexakta hörnan från Bato. Rask drog till på volley från straffområdesgränsen och med lite flyt hade bollen letat sig någon meter till höger eller vänster om Ujkanovic, som igen kunde rädda tursamt enkelt. Rask skulle dock komma med i målprotokollet lite senare. Kul för honom också!

 

Mitt i halvleken hårdnade en redan tuff batalj på mittplan. Båda lagen slogs om varje centimeter gräsyta och det började hetta till verbalt också. Det gillar jag. Här är LB07 också starka, eller vad man ska kalla det. Och lite lagom fula. Jag riskerar säkert att bli kallad allt annat än opartisk, men jag sticker ut näbben och påstår att LB07 är seriens mentalt och verbalt starkaste lag. För att jämna ut partiskheten så påstår jag att vi dessutom är det fulaste. Hårdaste? Kanske ett bättre ordval.

 

Många frisparkar i matchen. Palmström fick en i bra läge i 31:a när Martin snarare råkat springa ner honom, men hans skott gick skyhögt över. Palmström var huvudfigur i hemmalaget. Fem minuter senare varnades han efter ett smärre överfall på Festim. Palmström skulle möta Festim fler gånger och ni kan ju räkna ut vem som vann den matchen i matchen.

 

Saban kom in istället för Robért, rask ut på kanten istället. Saban såg först lite sådär intresserad ut, men växte in i matchen. Han hann med tre-fyra avslut på en kvart och jag antecknade följande i blocket: ”Kommer mer och mer. Lär träffa målet i andra…”

 

Det gjorde han verkligen! Redan i andra halvlekens första spelminut kom hans stora avtryck i matchen. Coach Ringblom, som jag har hackat lite på gällande byten ibland, gjorde ett dubbelbyte i paus. En paus som för övrigt LB07 spenderade ute på arenan istället för i trångt omklädningsrum. En andningshämmad Wille och en lätt bristningsskadad Calle utgick, vilket skulle kunna skapa turbulens i laget, då båda gjort bra ifrån sig. In kom Max och Luci, fast i vad jag tyckte ombytta positioner, med Max längst fram på högerkanten och Luci som back där. eller var det en synvilla?

 

Coach Ringblom proklamerade allt annat än ödmjukt att det var genibyten. 2-0-målet hade nämligen i hög grad inblandning från de tre inbyttas fötter. Max och Luci byggde anfallet skickligt, Max hittade en målsugen Saban, som avslutade kliniskt i bortre från snäv vinkel. Snyggt mål! Kul för honom! Kul för de inbytta!

 

Den i första halvleken tilltagande grinigheten på plan tilltog i andra. Många heta närkamper, många frisparkar, många ordväxlingar. Jag får här återkoppla till mitt resonemang om fulhet. Det ena är att Palmström efter matchen var upprörd över att LB-spelare psykat honom hårt med kommentarer mest hela tiden. Jag vet inte hur allvarligt det ska ha varit, men det finns ett par spelare i LB som säkert kan vara verbalt vidriga. Man ger och man tar, hoppas jag. Trelleborg hade också ofta synpunkter på att LB-spelare skrek och vred sig onödigt mycket. I andra halvlek kanske det fanns fog för dessa Barca-fasoner, då Trelleborg slogs hårt om varje boll och ibland tog till lite väl bryska metoder. Jonne och Simon var nog de som fick ta mest skit, men så var dessa två också inblandade i det mesta som hände på mitten. Även domarteamet fick en del skit från hemmalaget, men inget som gick över gränsen för vad som accepteras i division 3.

 

På läktaren hoppades de flesta tillresta LB-supportrarna att laget för en gångs skull skulle knyta ihop säcken ordentligt kring de tre poäng man välförtjänt hade tagit ett stadigt grepp om. Helst ingen sådan där nervös avslutning med ett tokjagande hemmalag med vittring på en oförtjänt poäng. Därför var det otroligt skönt när Rask stängde matchen med ca 25 minuter kvar efter ett nytt fint anfall på vänsterkanten. Det blev trångt i straffområdet, men Rask lyckades tråckla sig till skottläge och smekte in den otagbart i bortre burgaveln. Kul för honom! han lyckades senare ådra sig en varning för att stå i vägen för en frispark, men när han klev av i 72:a såg han ändå nöjd ut efter ett gott dagsverke och kanske fortfarande inte helt hundra i foten.

 

Skulle Trelleborg orka hota oss på slutet? Både ja och nej. De höll faktiskt modet väl uppe och fortsatte försöka anfalla. I den 73:e minuten kom så gratischansen. Jonne höll fast en spelare (Palmström?) i straffområdet på en frispark (hörna?) och domaren blåste med armen mot straffpunkten. 3-1 hade kunnat erbjuda en gnutta nerv, men Festim ville annat. LB07:s till Klagshamn utlånade målvakt Sebastian Hinderot var iskall på läktaren: ”Palmström sätter INTE straffen. Festim tar den. Festim är sjukt bra på att läsa och rädda straffar”. Eftersom ni vet slutresultatet så vet ni också hur det gick i matchen mellan Palmström och Festim. Värt att notera att Festim gör en bra räddning och en stabil match överhuvudtaget.

 

Hade Festim haft mer att göra och om matchen varit jämnare hade han kunnat vara en utmanare om Man of The Match. Det var för övrigt några till som var bra. Bato var pigg. Luci och Max gör starka inhopp, liksom Saban. Ågren och Martin kändes stabila, liksom Jonne (som också fick utgå). Den som imponerade mest på mig idag var dock tvåmålsskytten Simon Thoresson. Han gjorde en mycket stark match. Vann bollar på mitten, slet som ett djur både framåt och bakåt, och fick kröna sitt verk med fullständigt hemmalagsenergidödande 4-0. På Batos genomskärare kom två man helt fria. Saban hojtade på passning, men Simon gjorde det mesta rätt idag och slog själv in målet, förbi en utrusande Ujkanovic. Simon har vuxit in i truppen på ett bra sätt. Jag ska i ärlighetens namn säga att jag inte varit allt för imponerad tidigare. Simon har kunnat hamna i svackor i matcherna, slagit bort en del enkla bollar och behövt kriga mer än att spela. Idag förändrades det och det är nog resultatet av en utveckling som pågår hela tiden och som betalade sig förstklassigt. Grattis Simon!

 

Också utmärkte Bato fick till slut komma i målprotokollet när han några minuter före full tid fastställde 5-0 som slutresultat. Även den här gången frukten av ett fint anfall, med förarbete av Luci och Lindi, som slog assisten. Bato kunde raka in bollen i tom kasse vid bortre stolpen och fullborda en jäkligt fin vecka!

 

Den fina veckan kryddades med en blick i dagens övriga resultat. De övriga topplagen tappade poäng; Lödde slog Nike och Trelleborg fick nöja sig med en poäng borta i Tomelilla. LB07 ståtar med klockrena 18 poäng, sju poäng ner till en trio och en outstanding målskillnad. Det ser oförskämt bra ut! Visserligen tyckte jag mig höra lite tveksamma kommentarer om spelet i dagens match, men där håller jag inte med. Det var en bra dag på jobbet!

 

På lördag kommer kristyngda Kulladal till Brovallen. Vi hoppas på fint väder och full uppslutning på läktaren. Grillen kommer leverera och LB07 också! Vi ses 13.00!

 

Forza LB07!

Magnus Hinderot
Tuff match mot Södra Sandby avgjordes sista kvarten
2019-05-13 14:17
Jag bara måste börja med Man of The Match idag. Kapten Jonne var helt outstanding! Till Tommy sa jag att han var dubbelt så bra som någon annan. Och jag vet att Coach Ringblom inte håller helt med – ”Jonne är ALLTID bra och därför utanför mina resonemang i frågan” – men det här är min spalt, inte Tommys. Jonne var överallt! Han vann bollar på marken, i luften, spelade klokt och lugnt, men hade samtidigt Jonne-blicken. Ni vet den där blicken som berättar för motståndarna att det kommer göra ont att möta mig (Jonne) och även om du dribblar förbi mig så vet du att jag jagar ikapp dig, din j***l. Dessutom är Jonne en klockren lagkapten, som manar på, ibland nästan aggressivt, men oftast konstruktivt. Jag vill påstå att Jonne faktiskt idag är skillnaden mellan oavgjort med mersmak eller en stark seger. Ett, eller två av bevisen för det är att det är Jonnes fot som assisterar Sabans 1-0 med kvarten kvar och det är Jonnes fot som smeker in 2-0 på frispark på fyra minuters övertid. Grattis Jonne!

Matchen i sig då? Jodå, de där lagen från landsbygden har kraft och styrka att kämpa ner vilka Malmölag som helst. Södra Sandby utgör inget undantag. I reslige mittbacken nr 9 Eric Norling (om programbladet stämmer) hade vår centertank Saban fått en likvärdig motståndare, både på huvudet och fötterna. Inemellan kan Södra Sandby också etablera ett vägvinnande kortpassningsspel, men det var också som vanligt LB07 som förde större delen av matchen, med snabba omställningar och/eller fasta situationer från bortalaget som ibland hotade vårt straffområde.

Det ska sägas att Festim inte behövde göra en enda kvalificerad räddning på hela matchen. Visst fick han plocka ner några höjdbollar och skopa upp ett skott samt naturligtvis agera mittback på för långa, men ändå för korta bollar, om ni förstår vad jag menar. I själva verket behövde inte David Hultgren i Sandby-kassen heller bjuda den förhållandevis stora publiken på den allra mesta akrobatiken mellan stolparna. Därtill var LB:s avslut alldeles för ofta strax eller långt utanför eller över. Kanske satte Bato den ribban med en frispark från långt håll i 7:e minuten, när han drog till för kung och fosterland och skickade bollen tre-fyra meter över bortamålet.

Så fortsatte det halvleken igenom. I 10:e minuten drog han till från nästan 40 meter när Sandby-målvakten nickrensade rakt till Bato, som drog till på uppstuds mot det tomma målet. Den gången gick bollen inte alls högt över. Mina expertmätarögon säger strax över halvmetern, men tillräckligt nära för att det gick ett sus genom publiken.

Saban var på målhumör. Åtminstone avslutshumör. Tre-fyra seriösa avslut i första halvlek. I 11:e skott från vänsterposition i straffområdet, i 14:e nick tätt utanför i högerposition efter fint Cliff-inlägg. Cliff som var tillbaka på vänsterbacken hade en fin matchinledning med flera rusher och inlägg därifrån. I 16:e ville Robért blanda sig i målprotokollet, men en lite tveksam förstatouch i högerposition gjorde att skottet hamnade rejält utanför.

Saban fortsatte mala på, liksom Bato och Robért. 19:e, Saban-skott som flipperstudsade på försvarare. 22:a, snabb omställning, Robért kom aldrig till avslut. 28:e, Wille stal bollen högt – vår höga press ÄR bra – hittade Bato i fritt läge, men han snubblade till.

Motståndarlagets chanser då? Inte många att skriva här om. Egentligen inga, även om de mitt i halvleken skapade några potentiella lägen. Det var på frispark eller felpassningar från LB:s backlinje, men Festim förblev overksam.

I slutet av halvleken intensifierades närkampsspelet ytterligare – det var tufft redan från början – och domaren Edin Kahrimanovic fick ta flera individuella pratstunder med spelare i båda lagen. Han behöll dock det gula kortet i fickan hela matchen, vilket ledde till högljudda klagomål från främst Södra Sandby. Mmm, det är och ska vara tufft att möta LB07, men ett par gånger borde nog Edin fiskat upp ett gult till hemmalaget.

Anmärkningsvärt nog, med tanke på spelövertag och chanser, fick LB07 matchens första hörna först i 40:e matchminuten. Långa hörnan på Martin kunde resulterat, men nicken in i gröten hamnade i Hultgrens säkra händer. På uppspelet efter drabbades nr 10 Noah Paradis, han vi skulle hålla lite extra koll på (deras Jonne liksom) av en skada (bristning?) och tvingades tyvärr utgå.

Fullt tryck i grillen och på kaffet i paus. Philip och Micke fick slita som galärslavar för att förse den hungriga/törstiga publiken med näring. När det är så mycket folk kanske vi behöver en man till i köksstaben? Det hade vi generellt sett förra säsongen – läge för diskussion i frågan. Själv fick jag koka en jäkla massa kaffe, men vad gör man inte för sitt LB07?

Bytet i paus var inte helt oväntat. Roos gick ut och Ågren kom in. Roos hade lite bekymmer i första, några felpass och en kapning för att reparera. Inget sammanbrott liksom, men lite darrigt. Jag misstänker att mittbacks-snacket gått varmt i spelartruppen i veckan och det här är inget man ska hymla med för mycket. Bättre med öppna kort, tänker jag. Alla är överens om att Ågren är en klasspelare. Jag har alltid sett honom som ämnad för betydligt större uppdrag än division 3-4; han har styrka, spänst, teknik och kanske främst spelförståelse för finare sällskap än Södra Sandby. Det märktes i andra halvlek också. Han förlorade inte många dueller, oavsett position, huvud eller fot. Det är också Ågren som slår den modiga, djupa passningen till Calle G, som föranleder LB07:s förlösande 1-0-mål i 77:e minuten. Samtidigt ska man ha med sig att han bara är hemma tillfälligt. LB07 genomför största delen av säsongen utan honom och det måste man också ha med i resonemanget. Svårt mentalt för många inblandade, men jag tror att man ska se Ågren som den enorma förstärkning han är, tillfälligheten till trots.

Den omedelbara effekten av ovan nämnda spelarbyte kom av sig i inledningen av andra halvlek. Faktiskt var det Södra Sandby, stärkta av oavgjort med serieledarna i paus, som höll i taktpinnen i tio-femton minuter. De skapade några halvchanser, nån frispark och hörna, men inget som förbryllade LB:s backlinje i överkant. Festim fick skopa upp ett lamt markskott – det var hans inblandning i Sandbys tillfälliga övertag. De hade en bra chans till, men inlägget mot bortre blev för långt och Festim slapp ingripa (eller vittja nätet).

Efter det så tog våra röd-svarta över igen. Bollen förflyttades snabbt idag, snabbare än kanske någon annan match i serien. Bato och Saban hade några avslut och vi skapade en handfull hörnor. Matchens chans fick dock Simon på en av de där hörnorna. Jag tror han blev förvånad att bollen passerade alla på främre stolpen och han lyckades inte hålla ner nicken.

I 77:e kom så målet! Saban i målprotokollet igen, men det är flera som ska ha cred. Ågrens öppnande passning, Calle G som utmanade med fart, vände inåt (Nej, tänkte jag, där är det stängt!), hittade Jonne centralt, som efter ett motlägg vinner tillbaka bollen och serverar en genomlöpande Saban en perfekt macka, som han tar ner och stänker in i bortre burgaveln på sitt numera patenterade sätt. Snyggt mål!

Sedan blir det som det blir i de här lägena. Det går lite nerv i matchen sista tio. Vi vill inte tappa de tre poängen och motståndarlaget vill ta tillbaka den poängen de så långt krigat sig till. Vi sjunker lågt och de krigar högt. Enkel matematik. Vi drar på oss ett par onödiga frisparkar, förvisso högt upp mot mittplan, men Södra Sandby är starka i luften och lyrorna in i boxen kan mycket väl hamna rätt (ja, fel för vår del).

Samtidigt har LB07 flera bra omställningslägen och kunde nog dödat matchen på ett av dessa. Nu dröjde det ända till 95:e matchminuten innan planens gigant, kapten Jonne, fick hänga in 2-0 på frispark. Över muren och ner vid Hultgrens högra stolpe. Skitsnyggt! Domare Kahrimanovic blåste av efter avspark och tre välförtjänta poäng seglade in i tabellen. Några i motståndarlaget var griniga, även bland åskådarna, på just domarteamet, men här får man nog tänka you win some and you lose some.

Summering? Tja, LB07 ångar på. Fem raka utan poängtapp. Fem poängs ledning i tabellen. 8-1 i målskillnad. Det ser bra ut. Det ser bra ut spelmässigt också. Riktigt bra stundtals. Och Coach Ringblom har angenäma problem med konkurrensen i laget. Vad kan man säga?

Det är en bra helg för LB-supportrar. En fantastisk seger för damerna på Limhamns IP på lördagen. 3-2 mot självaste FC Rosengård ger eko i hela fotbolls-Sverige! Kanske längre ut än så, med tanke på Rosengårds internationella spelartrupp och ambitioner. Coach Ringblom var där – han finns överallt där mat är gratis – med familj i form av blivande hustrun Lina, ”brodern” Micke Hinderot och ”sonen” Saban Pehilj. Vilket gäng! Jag var också där naturligtvis och har sällan njutit så av en dammatch. Tufft, svårt, spännande, snygga mål, tårar, glädje, avgörande på övertid. Tommy skrek som på vilken Barcamatch som helst.

Det är en bra vecka för fotbollsälskare i största allmänhet. Det är sådana här veckor som i sig själva förklarar varför fotboll är världens överlägset största sport. Champions League, Europa League, damallsvenskan, division 3 Södra Götaland och sen herrallsvenskan med Malmö FF på Stadion som avslutning (därav det sena referatet). Härligt att vara en del av religionen fotboll!

På lördag drar vi söderut. 14.00 ska FC Trelleborg betvingas. Min bil lämnar Limhamns IP 13.00 om nån vill ha skjuts – finns två platser över. Vi får kolla om de har lika goda korvar som på Brovallen!

Forza LB07!

Magnus Hinderot

Inför: LB07 – Södra Sandby
2019-05-11 09:16

LB07-Södra Sandby IF OBS! Söndag 12/5 13.00 Brovallen 12°C sol/måttlig nv vind

Vilken fotbollshelg! Två LB-matcher live, sanslöst spännande Premier League-avslutning samt MFF hemma på Stadion! Och vilken fotbollsvecka det har varit! Två nästan sinnessjuka Champions League-semifinaler, den ena mer sinnessjuk än den andra, och två målrika semis i Europa League också. Fasen vet vilka en United-supporter ska hålla på i de helengelska finalerna…

Observera att herrlaget spelar sin match på söndag. Det beror på derby-jippot på Limhamns IP på lördagen. Matchstart LB07-FC Rosengård 16.00 – kom och stötta tjejerna! Fint väder, gratis inträde, mycket folk, viktig match. Jag är där, ser ju en hel del av dammatcherna, och det är Coach Ringblom också.

Coach Ringblom ja. Han har varit lite krasslig i veckan, och grämer sig naturligtvis över favoritlaget Barcas sorti, men verkar oerhört laddad inför seriespelets femte drabbning, nu mot ett av de där starka lagen från landsbygden. Södra Sandby tog klivet upp från fyran ifjol, då de bara förlorade två matcher i serien. I trean gör de inte heller bort sig, ingalunda. En seger, en förlust och två oavgjorda håller laget ovanför kvalstrecket. Men de har också avverkat några av seriens bevisat svåraste motståndare. Segern mot IFK Trelleborg med 3-1 är meriterande, liksom kryssen mot Nike och Flagg. Premiärförlusten med 1-0 mot Balkan behöver man inte skämmas över. Ett starkt kollektiv, alla kämpar för varandra och gott om löpningar i snabba omställningar. Det kan bli en utmaning. I laget finns en känslig passnings- och avslutsfot i deras nr 10 Noah Paradis, som vår backlinje bör hålla koll på.

Det finns känsliga fötter och duktiga avslutare i vårt LB07 också förstås. Saban har kommit igång med målskyttet, men det vore bra om vi kunde få in några till i målprotokollet. Jonne och Damir såg trygga ut senast som lugna, rutinerade mittfältsgeneraler med ungdomlig entusiasm i ettrige Calle G. Det är bra om vi kan få lite mer fart på passningsspelet. Jag tycker det stundtals såg hyfsat ut i andra halvlek mot Kvarnby, då vi öste på mot stackars Armandt i målet, men den där sista skärpan saknades på konstgräset. I vilket skick är Brovallens naturgräs…?

LB07 mönstrar en bred, stark trupp. Det är konkurrens på de flesta positionerna. Rasks fot är fortfarande inte kurant, men det finns alternativ på kanten. På träning har dessutom en viss ung Amerikaresenär vid namn Oskar Ågren synts till. Man måste ju få spekulera lite kring vilka utvecklingskliv han har tagit ”over there”. Han ryktas finnas i fäderneslandet någon månad och kommer säkert få spela någon match, men sådan information har jag aldrig i förväg. Coach Ringblom håller alltid på startelvan till matchstart.

Glöm nu inte damernas match!

Och så ses vi på Brovallen söndag 13.00 – kom i tid, ät nåt i grillen och heja fram våra röd-svarta!

Forza LB07!

Magnus Hinderot

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/5 14:00
0 - 5  
Ons 15/5 19:00
0 - 1  
Sön 12/5 13:00
2 - 0  
Lör 4/5 14:00
0 - 2  
Lör 27/4 13:00
2 - 1  
Ons 24/4 19:00
3 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
LB07, 22/03 14:26 
LB07, 23/02 09:25 
LB07, 25/01 13:39 
LB07, 30/12 15:15