Klicka på "Matchreferat" i menyn och läs mer om våra matcher!

Herrlaget
Herr Spelprogram
Herr Tabell
Tobias Lettby ansluter till LB07.
2017-12-13 10:59
Tobias Lettby har spelat i IF Lödde sedan han var 6 år gammal. Han är anfallare/ytter. Han har spelat med Lödde i både pojkallsvenskan, juniorallsvenskan och div.3. Det gångna året gjorde Tobias ett försök i den nystartade föreningen Lödde FF men det passade inte honom riktigt och nu vill han testa på ett nytt äventyr högre upp i seriesystemet.

Tobias berättar:
- Jag väljer LB07 eftersom jag fick en väldigt professionell bild av klubben när jag pratade med Micke och eftersom de har väldigt höga mål. Efter mina träningar med laget så har jag insett att nivån, konkurrensen och spelarnas målsättningar är hög och det överensstämmer med hur jag vill att min klubb ska vara. Jag fick också ett väldigt bra intryck av tränarstaben.

Tobias blir vårt fjärde nyförvärv får året efter Pontus, Martin och Festim.
Välkommen till LB07 Tobias.

Clifford Rindom förlänger med LB07!
2017-12-13 10:40
Ännu en av "våra egna" har valt att förlänga. Clifford Rindom som lyftes upp i a-laget för två år sedan är en av de spelare som utvecklats mest det gångna året. Efter en försäsong som kantades av diverse skador såg det ut att bli ett jobbigt år för Cliff. Första halvan av säsongen blev det bara sporadiska inhopp. 

När träningen började igen efter sommaruppehållet var skadorna borta och Cliff kunde visa upp sig från sin bästa sida. Han startade alla matcher som vänsterback i seriens bästa backlinje under andra halvan. Med sin snabbhet, kraft, styrka och teknik har han gjort vänsterkanten till sin egen. Cliffords utveckling pekar rakt uppåt och han har fortsatt att leverera i MM i en ny och ovan position som mittback. Clifford blir den sista pusselbiten som faller på plats. LB07 har nu lyckats att förlänga med alla de spelare vi ville ha kvar från den gångna säsongen.  

Clifford berättar:
- LB07 är en förening med en stabil organisation och goda förutsättningar. Dagens spelartrupp är mixad med unga, lite äldre, nya och gamla spelare och ser mycket lovande ut. Jag trivs väldigt bra med sammanhållningen i laget och det är största orsaken till varför LB07 kommer dominera nästa år. Jag vill fortsätta vara en del av de vi startade förra säsongen

LB07 kan stolt meddela att Clifford förlänger med LB07.
Anton From stannar i LB07.
2017-12-12 11:23
Anton From har valt att stanna hos LB07.

Anton kom till LB07 säsongen 2017. 2010 spelade han med Piteås juniorer i juniorallsvenskan. 2011 kom han upp till A-truppen (som då låg i div 2) och stannade till 2014. Sedan var han utlånad till Infjärdens SK (div 3) i en halv säsong innan han flyttade ner till Malmö där det blev spel i IFK Malmö. Där spelade Anton i två år och anslöt till LB07 endast en månad innan seriestarten. 

Anton gjorde avtryck genast och gjorde bland annat ett fantastiskt mål mot Lunds SK i en träningsmatch. Det blev 9 starter och en mängd inhopp under året och Anton var en starkt bidragande faktor till att laget kunde gå upp i div.3. Anton kan spela på en mängd positioner och är väldigt "allround". Vi hoppas och tror att Anton kommer att ge oss ännu mer 2018 och starta ännu fler matcher.  


Anton berättar:

- Valet att skriva på för ytterligare ett år var självklart för mig. Jag kände mig välkommen från första träningen då laget samt tränarstaben tog emot mig med öppna armar. LB07 är en förening som både vill och ska ligga högre upp i seriesystemet, då alla strävar mot samma mål. Jag ser fram emot 2018 enormt mycket och både tror och hoppas att vi kommer ligga i toppen av division 3. Den gemenskapen som vi har i truppen är svår att hitta någon annanstans.


LB07 kan stolt meddela att Anton stannar i klubben.