Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LB07
Fotboll
Herr

Simon Thoresson förlänger
2019-10-27 16:00
Simon anslöt inför säsongen från Kvarnby IK där han varit ordinarie i två säsonger i division 2. Under sin första säsong i LB07 har Simon spelat i 17 av de 22 seriematcherna. Simon är en användbar spelare som kan spela på flera positioner.

Simon om varför han stannar: - För mig var det en självklarhet att skriva på ett nytt kontrakt då jag har trivts väldigt bra i klubben både på och utanför plan. Jag gillar sättet LB07 spelar fotboll på och att det verkligen är laget före jaget. Jag tycker också att både laget och jag själv har utvecklats detta året och ser fram emot att spela division 2 fotboll igen!

Kommentar från Sportchef Sebastian Jonsson: - Simon är en väldigt användbar spelare som kan spela på flera positioner. Han har erfarenhet från division 2 och den rutinen kommer bli viktigt för laget under nästa säsong.
Ytterligare tre spelare väljer att stanna
2019-10-26 10:00
Från längst upp till vänster: Jason Rindon, Carl Geronson och Maltin Coku.
Carl Geronson, Jason Rindom och Maltin Coku har alla kommit överens med föreningen om en fortsättning över 2020.

 

Carl Geronson, innermittfältare, ytter

Carl kom inför säsongen tillbaka från Bjärreds IF och har under säsongen deltagit i 16 av de 22 seriematcherna. En bra karaktär och bra person som bidrar mycket på plan och utanför.

 

Jason Rindom, ytter, anfallare

Lämnade oss inför 2018 och har under den perioden spelat i Landskrona BoIS, Lunds BK och Presba Birlik innan han kom tillbaka under hösten. En kvick och stark spelare som kan bli en överraskning för motståndarna.

 

Maltin Coku, innermittfältare

Maltin var ett stort utropstecken under 2018 och tog en startplats som innermittfältare. Under 2019 har skador förstört säsongen, inför 2020 ser det bättre ut och Maltin ska kunna vara med ordentligt igen och bidra ute på plan.

 

Sebastian Jonsson sportchef om de tre spelarna:

- Vi är glada att spelarna väljer LB07 även 2020. Det är tre yngre spelare som vi tror kommer kunna ta ytterligare kliv i sin utveckling under nästa säsong och kommer pressa de andra spelarna i truppen om en startplats. – Dem har alla varit i vår ungdomssektion och det är den prägeln vi vill ha på vår trupp tillsammans med etablerade spelare.

Fyra spelare förlänger
2019-10-20 20:00
Jonathan Roos, Martin Svensson, Max Forslund och Wilhelm Öberg har bestämt sig för att fortsätta i LB07 2020. Alla fyra har spelat stora delar av de 22 matcherna i serien och endast missat fyra matcher sammanlagt.

 

Så här säger spelarna om varför de väljer att fortsätta i föreningen:

 

Jonathan Roos, mittback/mittfältare

- Jag trivs jättebra i klubben och i laget. Det blir en kul utmaning med division 2 nästa år.

 

Max Forslund, vänsterback

- Det var en no brainer, efter serievinsten var det en självklarhet att stanna i klubben. Jag ser verkligen fram emot nästa säsong.

 

Martin Svensson, mittback

- Jag trivs bra i laget och det var en självklarhet att köra vidare.


Wilhelm Öberg, högerback

- Jag väljer att stanna i klubben för att jag är uppvuxen i föreningen och älskade vår trupp förra säsongen. Så jag vill bara ta nya utmaningar tillsammans med LB07 och där nästa utmaning blir division 2.

 


- Jag är mycket glad över att de valt att förlänga. Samtliga fyra är kulturbärare, fantastiska killar och duktiga spelare säger huvudtränare Tommy Ringblom gällande spelarnas fortsatta spel i föreningen.

Tommy har kontrakt över 2020 och blickar mot den nya säsongen. - Jag är oerhört stolt över att ha varit med om att ta upp LB07 tillbaka till tvåan, där vi som klubb hör hemma. Vi har klättrat två divisioner på tre år. Nu går vi in i en ny fas, där vi ska bygga en ny trupp, som återigen ska etablera sig i en ny division. Det känns helt naturligt att vara med och leda det arbetet. Varken jag eller spelarna är mätta. Vi vill åstadkomma något i div.2 och vi kommer att jobba hårt för att kunna lyckas med det.