Dam spelprogram
Dam tabell
Dam livescore
Referat: IF Limhamn Bunkeflo - Kopparbergs/Göteborg FC
Seger mot Kopparberg Göteborg
2017-09-09 17:57

På en regntung plan på Limhamns IP kan vi bärga en skön seger med 2-1 efter 1-1 i paus.

Jag tycker att Göteborg började lite bättre än oss men att vi jobbade oss in i matchen och vi tar också ledningen efter ett fint inlägg av Elin Björklund som Nellie Lilja nickar i mål otagbart för målvakten. Göteborg kan kvittera strax före pausvilan efter en frispark av Elin Rubensson som Beata Kollmats nickskarvar i mål. I andra halvlek tar vi ledningen på nytt efter ett mönsteranfall och Anna Welin stänker in tvåan. Göteborg jobbar hårt och skapar ett jätteläge men Malin Winberg kan rädda undan på mållinjen.

En fantastisk insats av hela laget och ett extra plus till Rebecka Persson och Mia Persson.


Referat: Eskilstuna United DFF - IF Limhamn Bunkeflo
Förlust mot Eskilstuna
2017-09-03 17:50

Vi kom inte alls upp i nivå idag utan förlorade klart mot ett bättre Eskilstuna. Eskilstuna tar en tidig ledning och vi har svårt att få till några längre anfall i första halvlek.

Andra halvlek löper på som första och Eskilstuna kan dra ifrån till 4-0.

Vi lyfter på hatten för Eskilstuna men vi vet att vi kan så mycket bättre.

Nu får vi klä på oss blåställen och jobba vidare.


Referat: IF Limhamn Bunkeflo - FC Rosengård
Förlust i derbyt men ändå vinnare
2017-08-31 12:47

Vi förlorade mot FC Rosengård med 1-0 men jag tycker vi gör en bra match och mycket väl kunde fått med oss både en eller fler pinnar från matchen på Swedbank stadion. Tjejerna gjorde fin pr för klubben och vi spelade vårt spel hela matchen. Otroligt stolt över insatsen.

Det var magiskt på läktaren igår med 7825 åskådare och en helt underbar klack av killar och tjejer som hejade fram vårt lag. Tack alla LB07are som visade så stort hjärta!

Lika magiskt var det på seminariet innan avspark. Vilken panel med Katrin Stjernfeldt Jammeh, Annie Lööf, Cecilia Safaee, David Polfeldt och Linda Wijkström som leddes på ett utmärkt sett av Heide Avellan.

Jag vill även rikta ett stort tack till Malmö FF och FC Rosengård. Tillsammans har vi visat att genom samarbete kan vi göra det omöjliga möjligt.

Avslutningsvis citerar jag Max Wiman "Det här var dagen då alla var vinnare".