Dam spelprogram
Dam tabell
Dam livescore
Härlig seger mot KIF Örebro
2017-06-17 17:31

Vi studsade tillbaka efter den mindre goda insatsen mot Kvarnsveden med att på Limhamns IP besegra KIF Örebro med 2-0 efter 0-0 i paus. Första halvlek var jämn spelmässigt men jag tycker att vi skapar fler klara chanser och kunde gjort både ett och två mål. Andra halvlek fortsätter som första men Örebro börjar skapa lite fler farliga lägen och mitt i en bra Örebroperiod kan vi göra 1-0 genom Eve Parikka. Minuten senare är det dags för Mia Person att göra mål och sedan spelar vi oerhört kontrollerat och tillåter inte Örebro att skapa några farligheter.

En gedigen insats av hela laget.


Vinst mot Glimåkra IF med 3-1
2017-06-15 07:22

Det blev en stabil seger mot Glimåkra IF i DM. Glimåkra har ett rutinerat och välorganiserat lag som stod upp väl mot oss.

Kvällens glädjeämnen var Minda Forsblom, Alicia Thoresen, Elina Lenir och Julia Welin som alla gör finfina insatser. Minda och Alicia gjorde båda debut i A-laget och spelade som om dom aldrig gjort annat.Förlust mot Kvarnsveden
2017-06-03 16:35

Idag var vi inte med och Kvarnsveden kunde välförtjänt och enkelt vinna med 5-0 efter 3-0 i första halvlek. Vi kom inte alls upp i samma intensitet som i matcherna mot Djurgården och Hammarby utan vi blev överkörda av Kvarnsveden.

Att gå in på individuell spelarkritik är meningslöst och jag är övertygad om att vi alla är så pass ödmjuka och proffsiga att alla inser att vi kan så mycket bättre. Fotboll är en kampsport och idag tog vi inte kampen. Nu rannsakar vi oss och imorgon börjar en ny vecka med nya förutsättningar och för att citera James Rizzi "The past is history, tomorrow is a mystery today is a gift". Nu har vi 14 dagar på oss att ta tillvara på dagen och göra allt vi kan av varje dag, varje träning och förbereda oss så bra som vi bara kan för nästa match hemma mot KIF Örebro den 17 juni.