Dam spelprogram
Dam tabell
Dam livescore
Maria Møller Thomsen klar för LB07
2017-12-17 14:42

LB07 har idag gjort klart med Maria Møller Thomsen. Maria kommer från Odense Q och har spelat i danska 3F ligan i tre år. Maria är en försvarspelare som kan användas både som mittback och ytterback. Hon har 41 ungdomslandslagsmatcher på sitt konto och har debuterat i U23 landslaget.

Med Maria har vi fått in en ung lovande och ambitiös spelare som vi följt under året. Maria har tränat med oss och hon har imponerat och vi är väldigt glada att Maria valt LB07.

”Jeg ser damallsvenskan som en stærk liga med mange gode hold. Jeg har valgt at spille i LB07, da jeg synes klubben har et fantastisk setup med mange dygtige spillere og et rigtig godt træningsmiljø”, hilser Maria.

 

Vi hälsar Maria välkommen till LB07 och vill även passa på att tacka vår sponsor Fruitify som hjälpt till med att ordna jobb till Maria.Kreeta-Liisa Yli-Säntti klar
2017-12-06 12:15

Vi har nu klart med målvakten Kreeta_liisa Yli- Säntti. Kreeta kommer närmast från Växjö DFF där Kreeta spelade samtliga matcher i Elitettan och starkt bidrog till att Växjö tog steget upp i damallsvenskan.

Kreeta har även hunnit med att debutera i finska landslaget.

Vi är mycket nöjda med att Kreeta valt att skriva på för LB07.

Meriter 39 matcher i högsta ligan i Finland.

Silver i Finska Cupen.

Amanda Kander klar för LB07
2017-12-01 09:04

Amanda Kander ansluter till truppen. Amanda kommer närmast från Borgeby FK.

Vi har följt Amanda under en lång tid och Amanda är en spelskicklig spelare som kommer att passa väl in i vårt sätt att spela fotboll.

Vi hälsar Amanda välkommen till LB07!