Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till F12
Vi tränar enligt följande:

Tisdagar 18:30-20:00 Brovallen på konstgräsplanen
Torsdagar 18:30-20:00 Brovallen på konstgräsplanen

Vi vill gärna att ännu fler tjejer födda 2006 kommer till vårt lag och har kul med fotboll och kompisar! Är du intresserad att prova på, kontakta någon av oss tränare:

Robert Dackeskog 
Email: robdac@hotmail.se
Tel: 0734 196176 

Lotta Johansson
Email: lotta.johansson1@gmail.com
Tel: 0702 269741
Staffantorps tjejcup
2018-05-12 07:45
Fin dag på Staffansvallen
18 glada tjejer ställde upp i Staffantorps tjejcup. Två lag spelade fyra matcher var i en väldigt bra upplagd cup. 
Tätt mellan matcherna och bra organiserat. 
Trevligt besök av våra kompisar från Alvesta
2018-03-25 18:17
Glada tjejer från Alvesta och LB07

Våra kompisar från Alvesta som vi träffade på cupen i Hällevik i somras och dessutom i Växjö Cup i höstas kom på besök till Malmö i lördags. Vi fick till en träff med lite futsal spel i Gottorpsskolan. Det blev fyra matcher där vi spelade mot varandra. Efter lite mellanmål och förfriskningar blev det spel med mixade lag, vilket alla tjejerna tyckte var jätteroligt. Alla tjejerna planerade redan att vi skulle göra en resa till Alvesta för att återigen träffas och framförallt spela mixade lag igen, det konceptet var en stor succé!


En superkul eftermiddag och stort tack till Alvesta som kom ner till Malmö och ville spendera några timmar med oss. Vi siktar på att planera en resa till Alvesta, kanske till hösten.


Tidig match mot Kulladal
2018-03-25 17:58
Tackar Kulladal efter en trevlig match

Eftersom det var dags för sommartid så blev det en extra tidig söndags morgon. Match kl. 10 på Kulladals IP där tjejerna gjorde en fantastiskt bra insats. Neli och Lova gjorde debut i match sammanhang. Båda gjorde strålande insatser och Neli ställde upp och var målvakt hela matchen, vilket hon gjorde otroligt bra. Vi fick för första gången testa på retreat line och att spela 3 perioder. Det fungerade utmärkt och tjejerna kom in i spelet mer och mer.

En trevlig förmiddag på Kulladals IP, vi ses på tisdag för träning på Brovallen.