Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till F13
Vi tränar enligt följande:

Tisdagar 18:30-20:00 Brovallen på konstgräsplanen
Torsdagar 18:30-20:00 Brovallen på konstgräsplanen

Vi vill gärna att ännu fler tjejer födda 2006 kommer till vårt lag och har kul med fotboll och kompisar! Är du intresserad att prova på, kontakta någon av oss tränare:

Robert Dackeskog 
Email: robdac@hotmail.se
Tel: 0734 196176 

Lotta Johansson
Email: lotta.johansson1@gmail.com
Tel: 0702 269741
Åsa Cup och Borgeby Cup
2018-08-19 20:39
Medaljutdelning Åsa Cup
Innan sommaren deltog vi i Åsa Cup och började höstsäsongen med att vara med i Borgeby cup. 

Åsa cup gick av stapeln första helgen i juli och bjöd på fantastiskt väder, fin fotboll och sköna bad. Vi hade anmält 2 lag till cupen och 16 glada tjejer fick verkligen spela mycket fotboll, vilket dom gjorde fantastiskt bra. Dessutom blev det två nätter på luftmadrass och mycket teambuilding. Blev också tid för bad och även lite umgänge med våra kompisar från Alvesta som bodde i rummet bredvid. 
En härlig helg med bra support från alla föräldrar. Tack för hjälpen med lunch grillning, badvaktning mm. Nästa år blir det en annan cup då det var sista året vi kunde vara med i Åsa Cup. Åsa cup är en väldigt mysig och trevlig cup att delta i, nära till planer och bad. 
 
Förra helgen körde höstsäsongen igång igen. Vi startade med att vara med och delta i Borgeby cup. Fyra matcher blev det, där den sista blev avbruten pga av åska och hagel!!! En riktigt bra genomkörare med riktigt bra spel blev det. 

Nu till helgen kör serierna igång ordentligt och vi har två matcher på söndag, men innan dess har vi som vanligt träning tisdag och torsdag 18:30-20:00 på Brovallen konstgräsplan. 

Staffantorps tjejcup
2018-05-12 07:45
Fin dag på Staffansvallen
18 glada tjejer ställde upp i Staffantorps tjejcup. Två lag spelade fyra matcher var i en väldigt bra upplagd cup. 
Tätt mellan matcherna och bra organiserat. 
Trevligt besök av våra kompisar från Alvesta
2018-03-25 18:17
Glada tjejer från Alvesta och LB07

Våra kompisar från Alvesta som vi träffade på cupen i Hällevik i somras och dessutom i Växjö Cup i höstas kom på besök till Malmö i lördags. Vi fick till en träff med lite futsal spel i Gottorpsskolan. Det blev fyra matcher där vi spelade mot varandra. Efter lite mellanmål och förfriskningar blev det spel med mixade lag, vilket alla tjejerna tyckte var jätteroligt. Alla tjejerna planerade redan att vi skulle göra en resa till Alvesta för att återigen träffas och framförallt spela mixade lag igen, det konceptet var en stor succé!


En superkul eftermiddag och stort tack till Alvesta som kom ner till Malmö och ville spendera några timmar med oss. Vi siktar på att planera en resa till Alvesta, kanske till hösten.