Välkommen till F11
Vi tränar enligt följande:

Måndagar 17:00-18:00 Brovallen på bollfältet längst ner
Onsdagar 18:00-19:00 Wihlborgs arena på konstgräs

Vi vill gärna att ännu fler tjejer födda 2006 kommer till vårt lag och har kul med fotboll och kompisar! Är du intresserad att prova på, kontakta någon av oss tränare:

Robert Dackeskog 
Email: robdac@hotmail.se
Tel: 0734 196176 

Lotta Johansson
Email: lotta.johansson1@gmail.com
Tel: 0702 269741
Träning kör igång igen den 16:e augusti
2017-07-03 21:27
Onsdag 16:e augusti kör vi igång med träningen igen. 


F06 på Lörby Cup i Hällevik - Superkul
2017-07-03 20:10
Efter två dagar med ihärdigt regn tittade solen till slut fram på söndagen
I ett riktigt regnigt Hällevik deltog vi i Lörby Cup för första gången. Detta var tredje övernattningscupen på 10 månader (tidigare har vi varit med på Eskilscupen och Askims tjejcup i Göteborg). 

Vi börjar alla få rutin på att sova på madrass och tjejerna har verkligen utvecklat en fantastisk härlig sammanhållning och har riktigt roligt ihop. Dessutom är de extremt sociala och skapade en väldigt bra kontakt med Alvesta, som var våra grannar på skolan. Alvesta var också vår första motståndare i cupen. Våra tjejer konstaterade att det var tur att vi spelade oavgjort annars hade vi kanske inte blivit kompisar. Så nu har tjejerna bjudit in sig själva till Alvesta för träningsmatch till hösten, kan bli ännu en natt på madrass!!!!

Efter 2 roliga och jämna matcher (mot Alvesta & Lörby) på fredagen väntade bastubåten i Hälleviks hamn och 14 varma grader i vattnet, trots detta och kanske tack vare bastun hoppade ändå alla i. Modiga tjejer!

På lördagen blev det tre tuffa och blöta matcher mot Lödde, Fortuna och Dösjöbro. Vi gjorde tre kanonmatcher och spelade fantastisk bra fotboll i hällregnet. Vi har haft extremt svårt mot duktiga Fortuna och förlorat stort men denna gång var vi riktigt nära och ledde med 2-0, men höll inte riktigt hela vägen och föll med 2-3. Dock skall tjejerna vara supernöjda med hur de utvecklats senaste året.

Lördagkvällen avslutades med middag tillsammans med föräldrarna på Hälleviks Havsbad, super kul att så många kunde hänga med och tack för en kanon trevlig kväll (inklusive Stockholms Universitets Kårband!!)  

Söndagen bjöd äntligen på sol och vi avslutade med att få spela på Mjällbys hemmaarena Strandvallen mot IFK Kalmar. Tjejerna kom inte riktigt upp i nivå med lördagens spel. Efter två intensiva dagar och kanske för lite sömn, var vi nog alla lite slutkörda och tyvärr räckte det inte mot ett bra spelande Kalmar. Men totalt en super turnering med riktigt bra spel och framförallt med mycket stort hjärta både på plan och utanför.

Tack alla för super trevliga dagar, tjejerna är fantastiska och dom har framförallt superkul ihop. 

Lörby Cup och Hällevik var riktigt trevlig och vi kommer nog tillbaka nästa år, men då hoppas vi på lite bättre väder. 


Ledarna F06
Mycket kamp i ett blåsigt Lomma
2017-04-24 21:45
Tackar Gif Nike efter en jämn och tuff match
Efter många timmars regn kom solen fram lagom till matchen. Måndag och första kvällsmatchen blev en jämn och tuff match. Match där vinden var avgörande. Nike hade medvind och spelet i första och vi hade det i andra. Tyckte vi tidvis hade ett bra passningsspel men svårt att få ordning på bollen då planen var väldigt snabb. 
Tjejerna gjorde en väldigt bra match och framförallt kämpade alla stenhårt och gick in i närkamperna. Thea W gjorde som vanligt en strålande insats i mål.