Välkommen till F11
Vi tränar enligt följande:

Måndagar 17:00-18:00 Brovallen på bollfältet längst ner
Onsdagar 18:00-19:00 Wihlborgs arena på konstgräs

Vi vill gärna att ännu fler tjejer födda 2006 kommer till vårt lag och har kul med fotboll och kompisar! Är du intresserad att prova på, kontakta någon av oss tränare:

Robert Dackeskog 
Email: robdac@hotmail.se
Tel: 0734 196176 

Lotta Johansson
Email: lotta.johansson1@gmail.com
Tel: 0702 269741
Mycket kamp i ett blåsigt Lomma
2017-04-24 21:45
Tackar Gif Nike efter en jämn och tuff match
Efter många timmars regn kom solen fram lagom till matchen. Måndag och första kvällsmatchen blev en jämn och tuff match. Match där vinden var avgörande. Nike hade medvind och spelet i första och vi hade det i andra. Tyckte vi tidvis hade ett bra passningsspel men svårt att få ordning på bollen då planen var väldigt snabb. 
Tjejerna gjorde en väldigt bra match och framförallt kämpade alla stenhårt och gick in i närkamperna. Thea W gjorde som vanligt en strålande insats i mål. 
Kul match mot Veberöds AIF
2017-04-22 13:39
Kul och jämn match i ett lite blåsigt Veberöd
Våra goa tjejer gjorde en jättefin insats i ett blåsigt Veberöd. Vi höll våra positioner väldigt bra, jättekul att se att våra "senaste tjejerna" verkligen börjar komma in i spelet och positionerna. Bra passningspel och kämpaglöd. Lykke och Thea D delade på målvaktsuppgiften och gjorde det jättebra. Snabba att rulla ut bollen till backarna så vi kan spela oss upp, även om vi tappar bollen är det viktig att vi försöker spela upp bollen hela tiden. En jämn och rolig match med många chanser åt båda håll. 

På måndag är det träning som vanligt på Brovallen för de som inte spelar match i Lomma. Ogi ställer upp och kommer hoppa in och köra träningen på måndag. 

Ha en skön helg
Robert