Välkomna till LB07 F12
Vi är 20-talet tjejer födda 05 och vi tränar två dagar i veckan: måndagar kl. 17-18 och onsdagar 18-19:30 på Brovallen. Är du intresserad att börja i laget, välkommen att kontakta Pernilla Burakovsky för mer info.

Tränare: Robert Harvigsson
Tränare: Jonas Danielsson
Närvarorapport: Pernilla Burakovsky
Administration/hemsida: Patrik Ekeroth


Väl mött!
Ledarna för Flickor 05
Slutsegrare Kronborg Cup
2017-08-14 20:49
Champions
I helgen som varit begav vi oss till Helsingør för matcher i Kronborg Cup. En mycket trevlig och och bra organiserad cup med 6000 deltagare för både tjejer och killar.

Efter inkvartering på vandrarhemmet i Helsingør blev det en promenad ner till city för en rolig parad med övriga deltagande lag genom stadens gator.

Lördagen bjöd på 3 matcher mot danskt motstånd och vinst i samtliga med en målskillnad på 18-0. Därmed var vi klara för semifinal på söndagen. En mycket stabil dag från samtliga tjejer. 

Semifinal dags och lite nervösitet i gruppen, men det löser vi galant och vinner ganska komfortabelt med 2-0 utan att vara direkt hotade.

Väl framme i finalen, nervositeten och spänningen stiger igen i gruppen. Vi ledare påpekar att det bara är att gå ut och njuta av stunden och ha roligt. Sagt och gjort för det såg verkligen ut som om tjejerna njöt av att spela final. I princip hela finalen var det spel mot ett mål. Stolpe, ribba och ett antal målvaktsräddningar gjorde att det blev oerhört spännande och 0-0 höll i sig till matchens sista sparken, då bollen äntligen passerade mållinjen. När slutsignalen gick blev det en stor "TV-puckshög" av glada spelare.

Ett stort tack till samtliga tjejer som representerade föreningen på utmärkt sätt både på och utanför planen.

Vi vill även tacka föräldrar och syskon för ett fint och positivt stöd under helgen. Ett speciellt tack till de föräldrar som hjälpte till med logistiken till Helsingør och på plats under helgen.

Fler bilder hittar ni i bildgalleriet på hemsidan och även på vårt Instagramkonto.

Är det någon som har några bra bilder, skicka dom gärna till mig så lägger jag in dom i bildgalleriet.

Ledarna 
F12
Fotboll mot rasism
2017-06-06 20:36
I skönt väder på Hyllie IP spelades idag fotboll mot rasism. Vi spelade tre matcher under nationaldagen. 

Första matchen för dagen spelades mot Hyllie IK. Precis som de senaste matcherna när vi mött Hyllie var vi inte alls med i matchen idag. Inget närkampsspel, inget passningsspel och ingen vilja att offra sig för laget. Det blev en ganska klar vinst till Hyllie tjejerna med 3-0.

Efter ett bra snack med tjejerna bestämde vi oss efter förlusten i första matchen att bara glömma den och avsluta med vinst i de kommande matcherna, sagt och gjort...

Vi kom ut till andra matchen mot Lilla torg som ett helt nytt lag och med stor revanschlust. Efter 0-0 i halvlek och en handfull bra målchanser kom islossningen i andra halvlek och matchen slutade med 5-0 vinst.

Tredje och sista matchen spelades mot Kvarnby IK. Återigen visar vi prov på vårt fina passningsspel som vi varit så bortskämda med. Efter 1-1 i halvlek växlar tjejerna upp ytterligare i den andra halvleken och vinner med 3-1.


Efter mycket trevlig dag och två vinster på Hyllie IP väntar vi ivrigt på besked om vi får fortsätta att spela vidare på Swedbank stadion i höst. Stort tack till samtliga tjejer som gjorde fina insatser under dagen. 

Vi skänker Ida Söder en extra tanke idag. Då dagen slutade med gips på armen, krya på dig Ida.
Besvikna tjejer
2017-05-21 21:17
Med två sena avhopp inför dagens match kämpade våra tjejer tappert i dagens match hemma på Brovallen mot Hyllie IK. Med endast en avbytare i värmen orkade vi inte riktigt hålla spelet uppe hela matchen och förlorar med 2-1. Vi gör en bra match och borde kanske vunnit, men ibland blir det inte riktigt som man vill. Det viktigaste är att vi gör en bra prestation. Vi vinner tillsammans och förlorar tillsammans.