Välkomna till LB07 F12
Vi är 20-talet tjejer födda 05 och vi tränar två dagar i veckan: måndagar kl. 17-18 och onsdagar 18-19:30 på Brovallen. Är du intresserad att börja i laget, välkommen att kontakta Pernilla Burakovsky för mer info.

Tränare: Robert Harvigsson
Tränare: Jonas Danielsson
Närvarorapport: Pernilla Burakovsky
Administration/hemsida: Patrik Ekeroth


Väl mött!
Ledarna för Flickor 05
Fotboll mot rasism
2017-06-06 20:36
I skönt väder på Hyllie IP spelades idag fotboll mot rasism. Vi spelade tre matcher under nationaldagen. 

Första matchen för dagen spelades mot Hyllie IK. Precis som de senaste matcherna när vi mött Hyllie var vi inte alls med i matchen idag. Inget närkampsspel, inget passningsspel och ingen vilja att offra sig för laget. Det blev en ganska klar vinst till Hyllie tjejerna med 3-0.

Efter ett bra snack med tjejerna bestämde vi oss efter förlusten i första matchen att bara glömma den och avsluta med vinst i de kommande matcherna, sagt och gjort...

Vi kom ut till andra matchen mot Lilla torg som ett helt nytt lag och med stor revanschlust. Efter 0-0 i halvlek och en handfull bra målchanser kom islossningen i andra halvlek och matchen slutade med 5-0 vinst.

Tredje och sista matchen spelades mot Kvarnby IK. Återigen visar vi prov på vårt fina passningsspel som vi varit så bortskämda med. Efter 1-1 i halvlek växlar tjejerna upp ytterligare i den andra halvleken och vinner med 3-1.


Efter mycket trevlig dag och två vinster på Hyllie IP väntar vi ivrigt på besked om vi får fortsätta att spela vidare på Swedbank stadion i höst. Stort tack till samtliga tjejer som gjorde fina insatser under dagen. 

Vi skänker Ida Söder en extra tanke idag. Då dagen slutade med gips på armen, krya på dig Ida.
Besvikna tjejer
2017-05-21 21:17
Med två sena avhopp inför dagens match kämpade våra tjejer tappert i dagens match hemma på Brovallen mot Hyllie IK. Med endast en avbytare i värmen orkade vi inte riktigt hålla spelet uppe hela matchen och förlorar med 2-1. Vi gör en bra match och borde kanske vunnit, men ibland blir det inte riktigt som man vill. Det viktigaste är att vi gör en bra prestation. Vi vinner tillsammans och förlorar tillsammans. 
Skön seger
2017-05-15 15:25
Lördagens seriematch mot GIF Nike skulle visa sig bli en tuff och tight match hemma på Brovallen. Vi startade match exemplariskt och släppte inte alls in Nike i matchen. Efter ledning med både 1-0 och 2-1 lyckades Nike kvittera med ett långskott i slutet av matchen och vi trodde alla att matchen skulle sluta oavgjort. Men skam den som ger sig... Med matchens sista spark gör våra tjejer 3-2. En mycket bra laginsats av samtliga tjejer.