Välkomna till LB07 F12
Vi är 20-talet tjejer födda 05 och vi tränar tre dagar i veckan, måndagar kl. 18:30-19:30 i Wihlborgs arena, tisdagar och torsdagar 18:30-20:00 på Brovallens konstgräs . Är du intresserad att börja i laget, välkommen att kontakta Pernilla Burakovsky för mer info.

Tränare: Robert Harvigsson
Tränare: Jonas Danielsson
Närvarorapport: Pernilla Burakovsky
Administration/hemsida: Patrik Ekeroth


Väl mött!
Ledarna för Flickor 05
9-manna debut med mersmak
2017-10-15 20:10
Glada tjejer
Förra helgen avslutades serien och nu väntar nya utmaningar i form av 9-manna spel och lika bra att ta tjuren vid hornen direkt. Så idag spelade vi träningsmatch mot GIF Nike på Lomma IP och gjorde det på ett mycket tillfredställande sätt och vann med 4-1. Tjejerna visade upp ett fint passningsspel och utnyttjade ytorna på ett bra sätt. Självklart är där mycket kvar att jobba med, men tjejerna är väl förbereda på vad som komma skall. En mycket bra genomförd match av samtliga.
Fotboll mot rasism
2017-09-03 16:28
"Fotboll mot rasism" är ett arrangemang av Malmö FF för människors lika värde.

Tjejerna fick en härlig upplevelse under lördagen, nämligen att spela två matcher inne på självaste Swedbank stadion. Spelarna gjorde varken föräldrar eller ledare besvikna. Första matchen blev det seger mot BK Höllviken med 2-0 och andra matchen en vinst med 3-1 mot Hörby.
Slutsegrare Kronborg Cup
2017-08-14 20:49
Champions
I helgen som varit begav vi oss till Helsingør för matcher i Kronborg Cup. En mycket trevlig och och bra organiserad cup med 6000 deltagare för både tjejer och killar.

Efter inkvartering på vandrarhemmet i Helsingør blev det en promenad ner till city för en rolig parad med övriga deltagande lag genom stadens gator.

Lördagen bjöd på 3 matcher mot danskt motstånd och vinst i samtliga med en målskillnad på 18-0. Därmed var vi klara för semifinal på söndagen. En mycket stabil dag från samtliga tjejer. 

Semifinal dags och lite nervösitet i gruppen, men det löser vi galant och vinner ganska komfortabelt med 2-0 utan att vara direkt hotade.

Väl framme i finalen, nervositeten och spänningen stiger igen i gruppen. Vi ledare påpekar att det bara är att gå ut och njuta av stunden och ha roligt. Sagt och gjort för det såg verkligen ut som om tjejerna njöt av att spela final. I princip hela finalen var det spel mot ett mål. Stolpe, ribba och ett antal målvaktsräddningar gjorde att det blev oerhört spännande och 0-0 höll i sig till matchens sista sparken, då bollen äntligen passerade mållinjen. När slutsignalen gick blev det en stor "TV-puckshög" av glada spelare.

Ett stort tack till samtliga tjejer som representerade föreningen på utmärkt sätt både på och utanför planen.

Vi vill även tacka föräldrar och syskon för ett fint och positivt stöd under helgen. Ett speciellt tack till de föräldrar som hjälpte till med logistiken till Helsingør och på plats under helgen.

Fler bilder hittar ni i bildgalleriet på hemsidan och även på vårt Instagramkonto.

Är det någon som har några bra bilder, skicka dom gärna till mig så lägger jag in dom i bildgalleriet.

Ledarna 
F12