Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07:s F17 lag är den grupp som är elitförberedande inom föreningen på tjejsidan

Förenklat kan man säga att vi sammankopplar ungdomsverksamheten och elitverksamheten i F19. Därav har vi samarbete och utbyte mellan både F19 och F03/04. Ibland kommer våra A-lags tränare förbi träningarna för att ibland hålla några pass eller se hur spelare och laget utvecklas.

Våra träningar präglas av en positiv inställning till varandra och till fotbollen. Ofta med bra tempo, kvalitet och en vilja att hitta nya områden att utvecklas inom.
Vi är ett lag med spelare som både vuxit upp i föreningen genom ungdomsverksamheten och spelare som sökt sig till LB07 för att utveckla sin fotboll.

Ny F17-serie inför 2019
2018-08-13 09:18
Det har nu blivit klart att inför säsong 2019 kommer en ny F-17-serie införas som blir regional och innefattar SM-slutspel
Vill du utvecklas med LB07?
2018-07-05 20:42
Genom F17-gruppen söker vi nu samarbete dels med lag samt spelare som inför hösten önskar bli en del av LB07:s träningsgrupp.

Att bjuda in spelare eller delar av lag i ett träningsutbyte ligger i LB07:s grundtanke att vara en elitförening som på det regionala planet kan bidra till spelares utveckling.

Vi söker primärt de tjejer i vårt närområde födda 03-01 som kanske inte direkt känner för att ta steget att helt byta förening men som 1-2 dagar i veckan skulle vilja utvecklas i en elitförberedande miljö och känna på vad det innebär.

Vi kommer rivstarta redan 26/7 så ta gärna en kontakt under kommande månad så utbytesträningen görs välordnat med din moderförening.

I det fall man inte idag ser en framtid där man just nu befinner sig tar vi också gärna emot spelare så att ni kan få prova om LB07 kan vara något för er.

I båda fallen så ta kontakt med lagledare Sebastian Merlöv, sebastian.merlov@outlook.com eller 0705-179403 så tar vi det därifrån! 

Väl mött i sommar!
A-lagstränaren Otto startar igång sommarträningen
2018-07-05 20:30
Otto Persson, huvudtränare i A-laget tillsammans med huvudtränare Michel och F17-gruppen
Idag gick startskottet för F17-gruppens sommarträning.

Den inleddes genom att huvudtränaren i A-laget, Otto Persson, introducerade tjejerna kring vikten av den fysiska utvecklingen inom fotbollen.  

Bla berättade han hur viktig denna period under sommaren är både individuellt och för laget för att vara redo inför höstens serie.

F17:s huvudtränare Michel Devillaz hade tagit fram ett anpassat program för tjejerna tillsammans med idrottsläraren Jonas Carlberg från Procivitas.

Programmet kommer köras fram till 26/7 då ordinarie träning sätter igång. 

Vi får önska tjejerna i laget en skön träningssommar!