Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07:s F17 lag är den grupp som är elitförberedande inom föreningen på tjejsidan

Förenklat kan man säga att vi sammankopplar ungdomsverksamheten och elitverksamheten i F19. Därav har vi samarbete och utbyte mellan både F19 och F03/04. Ibland kommer våra A-lags tränare förbi träningarna för att ibland hålla några pass eller se hur spelare och laget utvecklas.

Våra träningar präglas av en positiv inställning till varandra och till fotbollen. Ofta med bra tempo, kvalitet och en vilja att hitta nya områden att utvecklas inom.
Vi är ett lag med spelare som både vuxit upp i föreningen genom ungdomsverksamheten och spelare som sökt sig till LB07 för att utveckla sin fotboll.

Referat: IF Limhamn Bunkeflo - FC Staffanstorp
Viktig match i F17-serien
2018-05-02 10:43
Dagens möte var FC Staffanstorp som har fått fram en bra ungdomsverksamhet för äldre tjejer och seglat upp som en av de mer utvecklade lagen i regionen.
Referat: IF Limhamn Bunkeflo - FC Rosengård
Derby i F16 DM
2018-05-02 10:38
Det var två lag som hungrigt ville vidare i F16 DM som gjorde sig redo att dra igång matchen på Brovallen. Förutsättningarna för de båda lagen var inte 100% då båda vill kunna rulla boll och den gräsplan matchen var tvungen att spelas på var inte optimal för detta ändamål. Skälet till dessa förutsättningar berodde primärt på att renoveringen av Limhamns IP blivit försenad och att DM måste spelas innan visst datum.
Referat: IF Limhamn Bunkeflo - DFK Borgeby 09
Två bra lag där det blev i detaljerna matchen avgjordes
2018-03-19 12:40

Dagens DM-match stod mellan två lag som båda har många nya spelare men med tränare på båda sidor som har en vilja att tjejerna ska spela en modern fotboll på en så hög nivå som möjligt.