Välkommen till LB07 F14/13
Vill du börja träna med oss? Hör av dig till någon av våra ledare. 

Våra träningstider för våren är:
Måndagar och tisdagar 18:30-20:00 på Brovallen B-plan
Torsdagar 19:00-20:30 i Wihlborgs arena

Så summerar vi våren och blickar framåt
2017-06-20 21:04
Ett av många härliga minnen från våren - bortamatch i Kivik i högsommarvärme och med bra spel!
”Så många som möjligt så länge som möjligt” är både Riksidrottsförbundets och Svenska Fotbollförbundets motto när det gäller ungdomsfotbollen. Även vi ledare tycker att lagets främsta mål ska vara att så många som möjligt vill fortsätta komma till träning och match, vecka efter vecka!

Att utvecklas, bli bättre och lyckas med det man tränat på är en del av glädjen och en viktig faktor för att vilja fortsätta. Vår utmaning har under våren därför varit att var och en känner att man blir bättre på något. För någon har det varit att öva passningsmottagning, någon annan har tränat förmågan till spelförståelse, andra har kämpat för att vara starkare i närkamper och en del har ansträngt sig för att bli bättre på att göra sina lagkamrater bra. Varje spelare är unik och alla utvecklas i olika takt. Och det är just det som är så fantastiskt!

När det gäller laget har vi prioriterat anfallsspelet med fokus på kortpassningsspel och spel utan boll. Tjejerna har både på träning och match lyckats mer och mer med det. Bra gjort tjejer! Ni är nu beredda att ta nästa steg, då vi kommer att kämpa med vårt försvarsspel. Nya utmaningar väntar!

Det har varit en fröjd och det har alltid känts gott att komma till träningen och bli bemött av så positiva, nyfikna och engagerade tjejer. Stort Tack för en trevlig vårsäsong! Vi ser fram emot att lika många kommer till träningen efter ett välförtjänt sommarlov!

/Ledarna
 
Vinst och förlust i säsongsavslutningen
2017-06-18 13:50
Storseger mot Sövestad i det sköna vädret
Det blev blandade resultat i säsongsavslutningen. Lördagens match mot IFK Trelleborg i sydvästra slutade med förlust i en match där vi inte fick till spelet riktigt. Men så är det ibland och det är bara att komma igen. Och det gjorde tjejerna på söndagen då laget tog en storseger i mellersta-serien. Matchen mot Sövestads IF slutade 17-1 i det varma och sköna vädret på Brovallen. Det innebär att tjejerna efter stabilt spel hela våren tar en mittenplacering i sydvästra-serien och en serieseger i mellersta-serien. Mycket bra jobbat tjejer!
Ännu en oavgjord match.
2017-06-11 14:19
Idag var det derby mot IFK Klagshamn som stod på programmet. Det blev en jämn match där vi hade det bättre spelet men inte fick till några målchanser. Första halvlek kändes lite avvaktande från båda håll. I andra halvlek blev Klagshamns målvakten utvisad (lite tufft domslut men enligt regelboken) och vi hade en riktigt fin målchans som tyvärr inte gick igenom Klagshamnsmuren. Våra tjejer hade stundtals ett riktigt fint passningsspel men fick inte riktigt till det i avsluten. Matchen slutade 0-0 och det är bara att ladda om inför de två sista seriematcherna nästa helg. 
Kommande matcher
Sön 13/8 12:00
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
LB07, 28/06 14:36 
LB07, 26/06 21:49 
LB07, 15/06 11:11 
LB07, 09/06 08:51 
LB07, 23/05 15:03