Välkommen till LB07 F14/13
Vill du börja träna med oss? Hör av dig till någon av våra ledare. 

Våra träningstider för våren är:
Måndagar och tisdagar 18:30-20:00 på Brovallen B-plan
Torsdagar 19:00-20:30 i Wihlborgs arena

Tuff start även i Skåneserien
2017-08-13 13:46
Stor och solig publik i premiären i Skåneserien
I sommarsolen, som skänkte klacken tröst på A-planen efter det mediokra sommarvädret hittills, hade tjejerna det tufft i premiären i Skåneserien mot Höllviken. Skåneserien är högsta serien och här kommer vi möta hårt motstånd varje match. Även om tjejerna inledde bra så trillade det in många mål i egna buren. Förlusten blev möjligen något mål för stor sett till spelet, men att Höllviken var det för dagen bättre laget rådde det mindre tvekan om. Men tjejerna kan också bättre, det vet vi! Redan på tisdag spelas nästa match, mot Lunds BK borta. Det är bara att komma igen tjejer!
Tufft men bra kämpat i seriepremiären
2017-08-05 12:59
Det blev en tuff seriepremiär utan avbytare - trots detta en väl genomförd match
Så var seriespelet igång igen. Första matchen ut var i Kompisligan södra mot Lunds BK. På grund av att många var bortresta, skador och sjukdomar ställde vi upp utan avbytare. Trots detta höll vi spelet uppe mycket väl i första halvlek. Lund lyckades göra mål på sin enda målchans och LB07 saknade tyvärr flyt i sina avslutningar. 1-0 till Lund i pausen kunde lika gärna varit ledning till de rödklädda. I andra halvlek inledde LB07 bäst och hade bud på flera mål. Men efterhand tröt orken och Lund lyckades peta in några bollar till. Trots detta skapade de kämpande tjejerna ett flertal målchanser som lika gärna kunde suttit. 4-0 var därför inte helt rättvisande som slutresultat. Mycket bra kämpat av alla. Bara att komma igen tjejer!
Träning
2017-07-31 10:38
Idag måndag vilar vi efter cupen så ingen träning ikväll. Imorgon och på torsdag träning på ordinarie tider.
Vill också passa på att tacka för en mycket trevlig cup i helgen! Gick inte hela vägen men vi hade en riktigt rolig och lyckad helg och det är viktigast. Nu laddar vi om för höstens seriespel. Första matchen i A-serien spelas redan nu på lördag, borta mot Lunds BK. Kalendern är uppdaterad med höstens matchdagar.