Välkommen till LB07 F14/13
Vill du börja träna med oss? Hör av dig till någon av våra ledare. 

Våra träningstider för våren är:
Måndagar och tisdagar 18:30-20:00 på Brovallen B-plan
Torsdagar 19:00-20:30 i Wihlborgs arena

Inte hela vägen fram i Staffanstorp
2017-05-25 17:18
Genomgång i det härliga försommarvädret efter 1-0 mot Pandora i gruppspelet.
Tjejerna inledde tjejcupen i Staffanstorp på ett bra sätt. Två segrar och en oavgjord i gruppspelet innebar gruppvinst och kvartsfinal. Där väntade ett duktigt Vinslöv IF. Tjejerna inledde utmärkt med mycket bollinnehav och några halvchanser. Sedan kom Vinslöv mer och mer in i matchen med några vassa kontringar. 0-0 i paus. I andra halvlek tog sig Vinslöv fram i en rad chanser, mycket tack vara en god medvind. Tjejerna stretade på, men efter 0-1 var det både uppförsbacke och motvind. Trots det lyckades LB07 skaka fram några halvchanser och även en riktigt vass chans på slutet som lika gärna kunde suttit. Än en gång spelar tjejerna bra fotboll men lyckas inte riktigt sätta pricken över i:et. Bara att fortsätta med mycket energi, bra passningsspel och lite taggtråd till frukost som kommer det! Bra spelat tjejer!
Tuff match mot Husie IF
2017-05-21 16:33
Det blev en tuff match mot Husie IF i sydvästra-serien. Förutom att motståndet var oväntat bra, så drabbades tjejerna av två skador vilket innebar att laget endast hade en avbytare stora delar av matchen. I det varma vädret och mot ett väl spelande Husie tröt till sist krafterna och målen rann iväg till en klar förlust med 5-1. Annars började matchen helt ok med ett bra spel första halvan av första halvlek. Sedan kom Husie igenom på ett antal snabba kontringar och tog så smått över spelet. 0-0 i paus. I andra halvlek höll Husie uppe trycket men tjejerna lyckades ändå länge hålla 1-1. Men när det återstod 10-15 minuter orkade inte tjejerna riktigt få ihop spelet och det blev ett antal mål i egna buren. Bara att komma igen till nästa match tjejer!
Stabilt spel i helgen
2017-05-13 16:44
Bra passningspel och hög energi ledde till vinst mot Askeröds IF
Helgen bjöd på två bra matcher med stabilt spel. På fredagen spelade vi oavgjort i sydvästra mot Nike i en tuff match som vi lika gärna kunde vunnit. Bland annat hade vi en farlig frispark med några minuter kvar, som gick tätt utanför. Men bra spel mot duktigt motstånd. På lördagen tog vi en säker seger i mellanserien. Matchen gick i härligt men väldigt blåsigt väder. I medvinden i första halvlek tog tjejerna en betryggande 5-0 ledning. I motvinden i andra halvlek jämnade spelat ut sig något och Andrea fick göra några fina räddningar. Halvleken slutade 1-1 och matchen därmed med en klar vinst, 6-1. Med det visar tjejerna fortsatt stabila takter, med bra passningsspel och hög energi. Bara att fortsätta så tjejer!