Välkommen till LB07 F14/13
Vill du börja träna med oss? Hör av dig till någon av våra ledare. 

Våra träningstider för våren är:
Måndagar och tisdagar 18:30-20:00 på Brovallen B-plan
Torsdagar 19:00-20:30 i Wihlborgs arena

Träningsuppehåll
2017-10-22 20:31
Så var höstens seriespel slut för denna gång och då det har varit en intensiv period med dubbla matcher flera helger mm så har vi beslutat att ta ett litet träningsuppehåll denna vecka som kommer och nästa (höstlovet). Så kör vi igång igen med vinterträningstider v. 45. De nya tiderna får vi förhoppningsvis veta nästa vecka. 
Så ingen träning v. 43 och v. 44 men håll gärna igång med lite löpträning under tiden och ha ett riktigt fint höstlov.
Hälsningar
Tränarna
Hyfsad serieavslutning
2017-10-22 13:48
Lördagens match mot Lund spelades i gråmulet väder. Stundtals värmde dock spelet på plan!
Efter en gråmulen och disig match mot Lund på lördagen, såg vi fram emot en härligt höstdag med sol och frost i gräset på söndagen. Tji fick vi - regnet föll under hela matchen. Men så är det på hösten och tjejerna kämpade oavsett vilket på både mot Lund på lördagen och Staffanstorp på söndagen. Båda matcherna slutade med förlust. Spelet var trots det hyfsat i båda matcherna. Mot Lund hade tjejerna några perioder där man ägde boll och hade visst tryck, och mot Staffanstorp var spelet ute på plan jämnt sett till hela matchen. I båda matcherna har LB07 svårt att skapa de där riktigt heta chanserna även om det var nära mål mot Staffanstorp efter en ribbträff. Nu samlar vi nya krafter till lite cupspel senare i höst och nya utmaningar som väntar längre fram!
Jämnt spel mot Eskilsminne IF
2017-10-08 14:01
En jämn match i härligt väder - spelet blir bättre och bättre!
Höstens spel blir så smått bättre och bättre. Söndagens match mot Eskilsminne bjöd på ett stundtals bra spel med mycket bollinnehav och några bra chanser, bland annat en ribbträff tidigt i matchen. Efter det tog Eskilsminne ledningen med 1-0 på ett genombrott som också blev halvtidsresultat. I andra halvlek var spelet fortsatt jämnt med lite halvchanser åt båda hållen. I slutet lyckades tyvärr motståndarna sätta ett mål till. Slutresultatet blev 0-2. Ändå en bra genomförd match och tjejerna har verkligen fått till ett bättre spel än under inledningen av höstsäsongen. Nu återstår ett par matcher till att fortsätta på den inslagna vägen. Jobba på tjejer!