Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till LB07 U19
 
Jonas Carlberg ny huvudtränare för U-19
2019-07-23 16:00

Jonas Carlberg, i våras assisterande tränare för Dam, tillträder som huvudtränare för U19, detta efter att Jonas fått förändrade arbetsförhållanden inom läraryrket inför kommande läsår. 


- Klubbledningen var förstående inför mitt beslut vilket jag uppskattar. Det är svårt att föreställa mig att arbeta för en annan förening än LB07, vi alla tänker långsiktigt och jobbar för att verksamheten som helhet ska utvecklas. Så jag är väldigt glad att vara kvar i LB07 och i synnerhet glad över att få arbeta med U19 spelarna som klubben är väldigt rädda om.  


Under hösten har Jonas även blivit antagen till UEFA Elite Youth som är högsta ungdomstränarutbildningen, så förhoppningsvis påverkar det träningsmiljön positivt. 


Vi önskar Jonas och killarna lycka till inför höstsäsongen. 

Ny huvudtränare
2019-07-08 20:00
Det är nu klart med ny huvudtränare för laget. 

Jag har varit en tillfällig lösning sedan i maj och nu kan vi presentera att Jonas Carlberg leder laget hädanefter. 

Angående beslutet så har Jonas motiverat att det passar bra med hans nya arbetsförhållanden i höst men framförallt för att han tror stenhårt på U19s kapacitet och vilja att utvecklas till seniorspelare. I höst kommer Jonas även genomföra UEFA Elite Youth, högsta ungdomstränarutbildningen, så förhoppningsvis påverkar det lagets träningsmiljö positivt.  

Jonas kommer ansvara för träningarna när de börjar igen, Michael kör på liksom Ali. 

Som alltid finns jag med i bakgrunden och ger tränarna stödet de behöver. Jag är väldigt nöjd med Jonas beslut och då jag numer även ansvarar för senior så behövdes en annan ledare för gruppen. Jag kommer under hösten att fokusera på att skapa ännu starkare samarbete mellan U17-U19-Herr och bygga en naturlig brygga för våra akademispelare till seniorlaget. Med vänlig hälsning, 

Sebastian Jonsson Sport och Akademiansvarig 
Kickoff sön 24 mars
2019-03-24 22:35
Efter en väl genomförd träningsmatch mot ett Barrikaden som siktar mot div 4 (vinst 2-0) så blev det en fortsatt mycket trevlig kväll i sammanhållningens tecken. Truppen blev bjudna på BIGBOWL med god mat o dryck samt bowlingspel med mycket skratt o glädje. Jag som ny tränare sen drygt 2 månader tillbaks fick träffa killarna i ny miljö. Det byggdes god sammanhållning i lättsam miljö. Det är en härlig grupp o flera spelare har redan känslan av att detta kommer bli bra. Försäsongen har varit väldigt kort o med ganska få träningsmatcher. Seriespelet kommer bli mycket tufft i landets näst högsta serie för 19-åringar där våra flesta spelare fyller 17 år under året. Det kommer bli mycket lärorikt o vi alla ser framemot ett år i utbildningens tecken. Vi hoppas många kommer att heja fram våra killar för vi behöver såklart ert stöd. Min ambition är att fostra och förbereda spelarna så bra som möjligt inför seniorverksamheten. Ett nära samarbete med A-laget är redan igång på ett bra sätt.

 // Stolt tränare
    Peter