Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till LB07 U19
 
Kickoff sön 24 mars
2019-03-24 22:35
Efter en väl genomförd träningsmatch mot ett Barrikaden som siktar mot div 4 (vinst 2-0) så blev det en fortsatt mycket trevlig kväll i sammanhållningens tecken. Truppen blev bjudna på BIGBOWL med god mat o dryck samt bowlingspel med mycket skratt o glädje. Jag som ny tränare sen drygt 2 månader tillbaks fick träffa killarna i ny miljö. Det byggdes god sammanhållning i lättsam miljö. Det är en härlig grupp o flera spelare har redan känslan av att detta kommer bli bra. Försäsongen har varit väldigt kort o med ganska få träningsmatcher. Seriespelet kommer bli mycket tufft i landets näst högsta serie för 19-åringar där våra flesta spelare fyller 17 år under året. Det kommer bli mycket lärorikt o vi alla ser framemot ett år i utbildningens tecken. Vi hoppas många kommer att heja fram våra killar för vi behöver såklart ert stöd. Min ambition är att fostra och förbereda spelarna så bra som möjligt inför seniorverksamheten. Ett nära samarbete med A-laget är redan igång på ett bra sätt.

 // Stolt tränare
    Peter 
Match inställd mot Kulladal
2019-03-08 20:19
Kulladal lämnade återbud till morgondagens match under eftermiddagen. Vi har försökt hitta en ny motståndare hela kvällen men inte lyckats. Så ingen match imorgon.
Inställd träning 21/1
2019-01-21 13:59
Då vädret ställer till det och Malmö fritid måste säkerställa cykelbanor och gångbanor att de är fria från snö före fotbollsplanerna får vi ställa in i dag.