Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna till LB07 P10 L

Hej och välkomna till sidan för pojkar födda 2009, Limhamnsgruppen.

Håll uppsikt under fliken "Kalender" för att se våra kommande aktiviteter. Observera att kallelserna till matcherna kommer i individuella mail där ni skall klicka på länken och svara om ni kan komma eller ej. Glöm ej att klicka på "spara" efter avgett svar. Det är viktigt att ni svarar inom utsatt tid (info i mailet) så att vi kan kalla ersättare ifall ni ej kan komma.


Vid sena återbud till matcher ber vi er skriva till magnusheide@gmail.com alternativt den tränare som står på kallelsen.


Tänk på att till alla träningar och matcher ha benskydd på, en förutsättning för fotbollsträning hos oss. 


Tyvärr har vi i nuläget inte möjlighet att ta emot fler barn i träning.


Tränarna LB07 P10 Limhamnsgruppen

Regn och åska
2016-08-29 19:25

Hej!

Då söndagens matcher på Bulltofta regnade- och åskade bort kommer i stort sett samma spelare bli kallade till kommande söndag. Det innebär naturligtvis att vi blev av med ett av de roliga matchtillfällena samt att spelarrotationen blir fördröjd en vecka. 

Vänligen

Ledarna P-09L

Hösten 2016
2016-08-18 07:28

Så var den första träningen för hösten genomförd! Kul att se alla fotbollssugna killar som fick gå igång igen.


Som en nyhet kommer vi att under hösten erbjuda träning även söndagar klockan 11 på Limhamns IP för de killar som inte är med på Bulltofta respektive matchdag. Det kommer att vara en väldigt spelbetonad träning. Utmaningen ligger i ledarfrågan och vi ber er föräldrar att snarast ta kontakt med någon av oss ledare på träning för att anmäla ert intresse att t.ex. leda en söndagsträning.


Se fliken Kalender på P7L för aktuellt träningsschema 


http://sportadmin.se/hemsida/start/?ID=8051

Tack för första halvan av säsongen
2016-06-19 20:13

Hej!


Idag hade vi den sista träningen inför sommaruppehållet. Tack till alla barn och föräldrar som kom och såg till att laget fick en rolig och avslappnad avslutning. Jag tror att alla märker hur roligt och viktigt barnen tycker det är när ni föräldrar är engagerade.


Första träningen efter sommaruppehållet är den 17/8 klockan 18.00 på Limhamns IP.


Ha en härlig sommar så ses vi i augusti!


Ledarna P-09L