Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LB07
Fotboll
P14

Välkommen till LB07 P14

Nya träningstider från v.45
2018-10-30 22:24

Då har vinterschemat blivit klart vilket innebär att vi med start på måndag i nästa vecka (v.45) har nya träningstider och platser. Våra träningsdagar är fortsatt måndag, tisdag och torsdag enligt följande:

 

Måndag 20.00 - 21.30 Bunkeflo IP - Kgräs (Halva planen)

Tisdag 18.30 - 20.00 Lindeborgs IP - Kgräs

Torsdag 17.00 - 18.30 Lindeborgs IP - Kgräs

 

Vi vet att det inte är optimalt för alla men det som är väldigt positivt är att vi får behålla samma träningsdagar som tidigare. 

 

Kalendern och sidan uppdaterad med de nya tiderna. Kallelser kommer skickas ut precis som vanligt.

Framgång i Cup Denmark!
2018-08-06 20:25

I helgen var vi med 15 killar i Danmark för deltagande i Cup Denmark, en internationell turnering. Turneringen spelades i 25-30 gradig värme på hårda och ej bevattnade planer pga bevattningsförbud.

 

Under gruppspelet mötte våra killar lag från Danmark, Litauen, Estland, Sverige och Tyskland vilket gav många nya erfarenheter. Vårt lag gick obesegrade ur gruppspelet som trea i gruppen. Tre vinster och tre oavgjorda matcher bla mot de två lag som möttes i A-finalen. Tyvärr förlorade vi B finalen vilket till stor del berodde på att vi inte mentalt orkade ladda om efter många tuffa matcher mot otroligt bra motstånd. Resultat- och spelmässigt var detta en stor framgång för våra killar och det visar att vi står oss väl i vår åldersgrupp även mot lag utanför Sverige.

 

Under cupen passade vi naturligtvis på att ha lite kul och bygga laganda genom att bla ett svalkande dopp på Bröndby strand. 

 

Det var ett otroligt härligt gäng som var med i cupen med grym laganda/kamratskap som säkerligen gett positiva minnen för alla killar.

 

Tack alla killar som deltog: Christoffer Blixt, Daniel Al Kurdi, David E Pettersson, Edwin Mubiru, Erik Meuller, Hampus Alstorp, Kio Kindvall, Noel Elvstrand, Sebastian Anelli, Sebastian Karlsson, Sigge Stjärnqvist, Teo Cegrell, Theodor ask Engdahl, Ture Nydahl Mathiasson, Valdemar Weise. 


Tack även till föräldrar som hjälpte till med logistiken och supporten på plats.


/Magnus, Mårten, Johan

Vinst i Pojkfotboll i Skåne Cup!
2018-07-04 20:28
I söndags deltog vi också i Pojkfotboll i Skåne Cup i Eslöv. Även här stod LB07 P05 som slut segrare. Många fina prestationer från alla i laget där även Bilal, Marko och Marcus blev uttagna i cupens All Star Team.

Fler bilder från dagen hittar ni här: länk