Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till LB07 P14

Skånecupen 2019
2019-01-08 11:29

Vår första cup som P14 och där vi kunde få en värdemätare på hur våra killar står sig mot de bästa lagen i Skåne.


Vi gick vidare som gruppsegrare efter vinst mot Bellevue med 2-0 där det ingick ett flertal gamla LB07 spelare.


Kanonmatch efter 5-0 mot Skurup följdes upp av en lite sämre match mot Kulladal där vi förlorade med 1-0.


Killarna spelade bra tillsammans och visade att det finns mycket fotboll i dem.


I 1/8 final åkte vi ur i den andra förlängning mot Kvarnby, det var 2 min förlängning och sedan tog man bort en spelare. Så i 3 mot 3 spelet lyckades Kvarnby efter ett långt utkast peta in bollen, 8 sekunder kvar av den förlängningen. Surt då vi hade stolpskott och missade en straff precis innan avgörandet.


Vi ska vara mycket nöjda med vår insats. Vi kan konstatera att killarna fortsätter den positiva utvecklingen både som fotbollsspelare men även som lagkompis och att de står sig väl mot andra klubbar i regionen.


De som deltog var:

Christoffer Blixt

Gabriel Tok-Jokar

Jakob Hökmark

Ludwig Blomstedt

Marcus Asker

Sigge Stjärnqvist

Ture Nydahl Mathiasson

Vilgot Jönsson Larsson

Wilhelm Olivercrona

Träning inställd - idag 8/11
2018-11-08 09:02
Då vi inte har några tränare som kan denna tid får vi ställa in idag. 

Från nästa vecka har Vicky meddelat att Sebastian tar ansvar för träningarna på torsdagar, 17.00.
Nya träningstider från v.45
2018-10-30 22:24

Då har vinterschemat blivit klart vilket innebär att vi med start på måndag i nästa vecka (v.45) har nya träningstider och platser. Våra träningsdagar är fortsatt måndag, tisdag och torsdag enligt följande:

 

Måndag 20.00 - 21.30 Bunkeflo IP - Kgräs (Halva planen)

Tisdag 18.30 - 20.00 Lindeborgs IP - Kgräs

Torsdag 17.00 - 18.30 Lindeborgs IP - Kgräs

 

Vi vet att det inte är optimalt för alla men det som är väldigt positivt är att vi får behålla samma träningsdagar som tidigare. 

 

Kalendern och sidan uppdaterad med de nya tiderna. Kallelser kommer skickas ut precis som vanligt.

Framgång i Cup Denmark!
2018-08-06 20:25

I helgen var vi med 15 killar i Danmark för deltagande i Cup Denmark, en internationell turnering. Turneringen spelades i 25-30 gradig värme på hårda och ej bevattnade planer pga bevattningsförbud.

 

Under gruppspelet mötte våra killar lag från Danmark, Litauen, Estland, Sverige och Tyskland vilket gav många nya erfarenheter. Vårt lag gick obesegrade ur gruppspelet som trea i gruppen. Tre vinster och tre oavgjorda matcher bla mot de två lag som möttes i A-finalen. Tyvärr förlorade vi B finalen vilket till stor del berodde på att vi inte mentalt orkade ladda om efter många tuffa matcher mot otroligt bra motstånd. Resultat- och spelmässigt var detta en stor framgång för våra killar och det visar att vi står oss väl i vår åldersgrupp även mot lag utanför Sverige.

 

Under cupen passade vi naturligtvis på att ha lite kul och bygga laganda genom att bla ett svalkande dopp på Bröndby strand. 

 

Det var ett otroligt härligt gäng som var med i cupen med grym laganda/kamratskap som säkerligen gett positiva minnen för alla killar.

 

Tack alla killar som deltog: Christoffer Blixt, Daniel Al Kurdi, David E Pettersson, Edwin Mubiru, Erik Meuller, Hampus Alstorp, Kio Kindvall, Noel Elvstrand, Sebastian Anelli, Sebastian Karlsson, Sigge Stjärnqvist, Teo Cegrell, Theodor ask Engdahl, Ture Nydahl Mathiasson, Valdemar Weise. 


Tack även till föräldrar som hjälpte till med logistiken och supporten på plats.


/Magnus, Mårten, Johan