Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna till P13!
Vi är idag en stor grupp på cirka 67 st killar födda 2005 som utvecklas och har kul tillsammans i träning och match.  

Vårt mål är att ha en miljö och träning där spelarens individuella fotbollsteknik stimuleras samtidigt som vi försöker utveckla spelarnas spelförståelse och speluppfattning i lagspel.

Se under "Träningstider" i vänster navigering när vi tränar!
Träningen idag 30/8 inställd!
2018-08-30 16:06
Pga av det ihållande regnet under dagen så har B-planen på Brovallen blivit såpass vattensjuk att skulle vi träna skulle det förstöra planen inför helgens matcher. 

Vi har därför fått beskedet från kansliet att träningarna idag får ställas in.


Framgång i Cup Denmark!
2018-08-06 20:25

I helgen var vi med 15 killar i Danmark för deltagande i Cup Denmark, en internationell turnering. Turneringen spelades i 25-30 gradig värme på hårda och ej bevattnade planer pga bevattningsförbud.

 

Under gruppspelet mötte våra killar lag från Danmark, Litauen, Estland, Sverige och Tyskland vilket gav många nya erfarenheter. Vårt lag gick obesegrade ur gruppspelet som trea i gruppen. Tre vinster och tre oavgjorda matcher bla mot de två lag som möttes i A-finalen. Tyvärr förlorade vi B finalen vilket till stor del berodde på att vi inte mentalt orkade ladda om efter många tuffa matcher mot otroligt bra motstånd. Resultat- och spelmässigt var detta en stor framgång för våra killar och det visar att vi står oss väl i vår åldersgrupp även mot lag utanför Sverige.

 

Under cupen passade vi naturligtvis på att ha lite kul och bygga laganda genom att bla ett svalkande dopp på Bröndby strand. 

 

Det var ett otroligt härligt gäng som var med i cupen med grym laganda/kamratskap som säkerligen gett positiva minnen för alla killar.

 

Tack alla killar som deltog: Christoffer Blixt, Daniel Al Kurdi, David E Pettersson, Edwin Mubiru, Erik Meuller, Hampus Alstorp, Kio Kindvall, Noel Elvstrand, Sebastian Anelli, Sebastian Karlsson, Sigge Stjärnqvist, Teo Cegrell, Theodor ask Engdahl, Ture Nydahl Mathiasson, Valdemar Weise. 


Tack även till föräldrar som hjälpte till med logistiken och supporten på plats.


/Magnus, Mårten, Johan

Vinst i Pojkfotboll i Skåne Cup!
2018-07-04 20:28
I söndags deltog vi också i Pojkfotboll i Skåne Cup i Eslöv. Även här stod LB07 P05 som slut segrare. Många fina prestationer från alla i laget där även Bilal, Marko och Marcus blev uttagna i cupens All Star Team.

Fler bilder från dagen hittar ni här: länk

Vinst i IFÖ Cup!
2018-07-02 18:24
I helgen var vi med ett lag i Bromölla för deltagande i IFÖ Cup. Efter en väldigt olycklig start i första matchen där Wilmer skadar armen så spelar vi 5 matcher utan förlust, där vi håller nollan i alla matcher, vilket bäddar för att vi till slut står som vinnare av B-slutspelet.

Ett stort tack till Wilmer med familj som trots skada stannar kvar över helgen och hejar på oss. Även ett extra tack till Alfred (P07) som hjälper oss och hoppar in då Wilmer blir skadad samt alla medföljande föräldrar.

Det var ett otroligt härligt gäng som var med i Bromölla med med grym laganda/kamratskap som säkerligen gett positiva minnen för alla killar.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen