Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07 P15 (födda 2004)

Vi är idag ett härligt gäng på 40 killar och 6 ledare som älskar fotboll!

 

Vårt mål är att utveckla och utbilda våra killar både på och utanför fotbollsplanen med målet att killarna håller på med sin idrott i många år framöver!

 

Våra träningstider januari - mars;


Måndagar, Lindeborgs IP 17.00 - 18.30

Tisdagar, Malmö Stadion 18.30 - 20.00

Onsdagar, Linneskolan 17.00 - 18.00 (fys)

Torsdagar, Malmö Stadion 18.30 - 20.00


Kontaktperson för laget är Patrik Syde 0701-901004, patrik.syde@telia.com


Följ oss på Instagram; lb07p04 

Följ oss på Facebook; LB07 (P04 Bunkeflo)


Intresserad av att provspela i vårt lag - ta kontakt med Patrik Syde.

Ingen träning - torsdag 14/2
2019-02-12 21:45
På torsdag (14/2) så är det Alla Hjärtans Dag i kombination med MFF match, så då väljer vi att inte ha någon träning.

Vad blir bättre än att då följa sitt hjärta och heja fram MFF i matchen mot Chelsea!

Missa inte fysträningen imorgon (13/2).

// Patrik Syde, lagledare LB07 p15

PS1. Under sportlovet så har vi träning måndag, tisdag och torsdag.
PS2. Föräldrarmöte är bokat till onsdag 27/2 - mer info kommer 
Tack till Benny
2019-02-04 12:00

Vi säger ett stort tack till Benny för hans insats som ledare/förälder/förebild/kollega under 5 år i LB07, detta då nu Benny lägger fotbollsskorna på hyllan...


Nedan kan ni läsa ett brev från Benny.


STORT tack Benny! Jag garanterar att vi kommer hålla kontakten även i fortsättningen och du har för alltid fritt kaffe vid våra matcher (chokladen får du betala själv...).


// Patrik Syde, lagledare LB07 p15


_____


Tack för allt!


Så kom då dagen jag fasat för ett tag nu. Jag är inte längre fotbollsledare i LB07 och John är inte längre fotbollsspelare. Anledningen till att vi slutar är helt enkelt att John framöver vill lägga mer krut på sin innebandy och framförallt på sin golf. Får väl skylla mig själv som ”tjatat” på honom om att börja med golf i många år innan han väl gjorde det (för er som inte vet så är jag själv gammal golfspelare på hyfsad Sverigenivå). Detta har gjort att fotbollen som tidigare var klar förstasport numera är tredjevalet och då kommer tiden inte att räcka till för någon fotbollsträning framöver. Jag kommer självklart att fortsätta stötta min son på samma sätt framöver oavsett vad det är han vill syssla med och jag gissar att jag snart landar i någon ledarroll inom golfen.


Jag vill passa på att tacka alla fantastiska spelare, ledare och föräldrar för min tid i LB07. Jag har älskat att se killarna utvecklas till duktiga fotbollsspelare och jag tycker det är grymt kul att se dem spela den fantastiskt fina fotboll som de gör. Detta älskar jag för jag vet att de inte bara är bra fotbollsspelare utan också riktigt bra killar vid sidan av plan. Jag vill tro att detta mest beror på smarta och trevliga föräldrar men också för att de lärt sig att respektera och stötta varandra i en bra miljö i LB07. Jag har haft förmånen att mestadels coacha killarna som spelat främst i Sydvästra A vilket jag varit väldigt glad för då jag tycker att glädjen här varit på en lite högre nivå än på övriga nivåer (min åsikt). För mig är det viktigaste med ungdomsidrott att killarna kan glädjas och ha kul tillsammans i med och motgång. Varken ledare eller spelare blir sämre människor för att vi råkar förlora någon fotbollsmatch. Enligt mig så finns det inte bättre förutsättningar att utvecklas som spelare och människa någon annanstans i världen än i LB07 P04. Tack Syde och company (ingen nämnd, ingen glömd) för allt det otroliga arbete som ligger bakom dessa förutsättningar.


Återigen, tack för alla fina år tillsammans. Ni kommer att stöta på mig åskadarsidan framöver då jag hoppas få tid att titta på lite matcher även fortsättningsvis.


You’ll never walk alone!


/Benny


PS. Om Liverpool vinner Premier League så lovar jag att komma ner till en träning och bjuda hela laget på tårta.Välkommen till BK Astrio - lördag 2/2
2019-02-01 20:30
Vi hälsar BK Astrio från Halmstad välkomna till Brovallen för två träningsmatcher.

BK Astrio är förutom nyblivna mästare i LF-Cup i Växjö även ett av de bästa lagen i vår västra del av landet. 

BK Astrio kommer med spelare, ledare och supporter i buss från Sennans Buss. Härligt intiativ både för laget och miljön!

Vi spelar klockan 12:00 och 14:00 - kom ner och heja!

// Patrik Syde, lagledare LB07 p15