LB07 P13 (pojkar födda 2004)

Vi är idag ett härligt gäng på 48 killar och 11 ledare som älskar fotboll!

 

Vårt mål är att utveckla och utbilda våra killar både på och utanför fotbollsplanen samt att få killarna att hålla på med sin idrott i många år framöver!

 

Vi ställer upp med 3 lag i seriespel på olika nivåer.


Kontaktperson för laget, Patrik Syde 0701-901004

 

 

Lomma Cup är igång!
2017-06-27 10:00

Igår startade Lomma International Football Tournament 2017, även kallat för SM för 13-åringar. För första gången så är ett lag från LB07 inbjudna att vara med i cupen!

Bland deltagande lag har vi Brommapojkarna, Hammarby, Malmö FF, Helsingborg med flera av de välkända lagen från Sverige.


Vår första match var mot AIK, en riktig tuff motståndare som vi lyckas besegra med 2-0. Vi har en något skakig inledning men när väl nervösiteten släppte och vi började behärska bollen och underlaget så tog vi mer och mer över matchen.


Idag väntar GAIS (13:15) och Djurgården (17:30) i vår grupp.


Följ cupen på denna länk; Lomma International Football Tournament 2017


Kom till Lomma och heja på vårt lag!


// Patrik Syde, lagledare LB07 p04

Information - vecka 25
2017-06-22 10:00

I tisdags så blev vi vinnare i A2-serien (p13) efter vinst mot Hyllie. Ett stort grattis till alla killar! Vi har haft 38 killar som spelat en eller flera matcher i denna serie - ett bra betyg för vår fantastiska bredd!

I A1-serien (p13) slutar vi på en 6;e plats och i P14 serien slutar vi på en 2;a plats. 


Vi väljer att ställa in träningen på måndag 26/6, detta då vi har ett gäng som är och spelar cup i Lomma samt att LB07 damerna har match mot FC Rosengård på Malmö IP. För er som inte är i Lomma, så hoppas vi att ni kommer till matchen på Malmö IP (start 18.30 - visa medlemskort för LB07 så kommer ni in gratis!).


Cupen i Lomma är det sista som händer innan vi tar några veckor ledigt, det är en cup med 16 inbjudna lag. Cupen spelas på Lomma IP från måndag till fredag.


Vi har hamnat i gruppspel med AIK, Djurgården och GAIS.


På denna länk kan ni följa cupen; Lomma International Football Tournament 2017


Vi säger lycka till på cupen i Lomma till; Adam, Adrian, Banush, Davod, Deniz, Edin, Fabian, Holger, Hugo L, Jesper, Leon, Lukas, Tristan, Truls, Viggo, William  och våra ledare. Samt även till våra 4 reserver som vi kallar in vid behov; Hizil, Hugo A, Nathan och Nathi.


Kom gärna ut till Lomma och heja på!


Vi kör igång träningen "på riktigt" igen i vecka 31, men för de som är hemma och för de som skall spela KB Audi Cup så har vi träningar från och med vecka 29.


Ha en bra sommar - vi hörs och ses!


// Patrik Syde, lagledare LB07 p04Fullspäckad helg som väntar!
2017-06-16 10:00

Ännu en härlig helg full med den underbara sporten FOTBOLL väntar för oss!

 

Idag har vi ett gäng som åker upp till Bosön i Stockholm för att spela Nacka Invitational Cup. En cup med 20 nationella och internationella lag. Blir en härlig upplevelse och utmaning för våra killar (och ledare).

 

Lycka till säger vi till; Adam, Adrian, Alexander, Banush, Deniz, Fabian, Hizil, Holger, Hugo A, Hugo L, Jesper, León, Lukas, Nathan, Nathi, Oskar och Viggo.

 

Cupen kan följas på denna länk; Nacka Invitational Cup 2017

 

Lördag så ställer vi upp med 2 lag i Team Sportia Cup i Ystad, en cup som vi har deltagit i sedan många år tillbaka och där vi förra året tog hem det hela…

Nu är det 11-manna som gäller och vi hoppas på en lång lördag med mycket fotboll i Ystad för våra killar.

 

Vi ställer upp med följande killar; Alexis, Colin, Edin, Elis, Eric, Erik, Filip Kl, Filip Ko, Filip O, Hampus, Isak, John C, Liam, Lucas, Mario, Melvin, Tristan, Truls och William. Samt att vi får låna in ett antal killar från p05 för att få ihop det…  Lycka till!

 

Cupen kan följas på denna länk; Team Sportia Cup 2017

 

Utöver detta så har vi också en seriematch på söndag där vi möter IF Lödde.

(hade egentligen också en match mot BK Olympic på söndag - men den har vi lämnat över till våra p05or)

 

Lördag så spelar LB07 damer på Limhamns IP, där man möter KIF Örebro klockan 15.00 i Damallsvenskan.


Och får man inte nog av fotboll så rekommenderar jag att man börjar helgen med att se på Sverige mot England i U21 EM som startar idag!

 

Ha en bra helg och för er som redan gått på sommarledighet – njut!

 

// Patrik Syde, lagledare LB07 p04