Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07 - IF Limhamn Bunkeflo

LB07 erbjuder barn och unga att få träna och spela fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare. 

Dam
Ulf Kristiansson har kallat in Sophie Sundqvist till U23 landslaget
2019-05-24 09:16, Dam
Sophie Sundqvist
Beskedet kom tätt efter LB07:s förlustmatch borta mot Piteå IF, där Sophie öppnade aftonens målskytte från nära håll i den 19:e matchminuten. Forwarden hade inför matchen gjort tre nickmål och denna gång bredsidade hon säkert in bollen efter förarbete av Hanna Persson. Sophie följer med LB07 till Stockholm för att direkt ansluta till landslagssamlingen. 

LB07 har tidigare denna säsong också representerat U23 och då av Nathalie Persson. 

U23 kommer att spela mot Nederländerna den 28/5 samt Kina den 1/6.

Vi önskar Sophie lycka till.
Dam
Festen uteblev på Valhalla
2019-05-20 08:47, Dam
Kopparbergs/Göteborg FC blev en för stor utmaning för oss denna gång, en klar 0-3 förlust mot ett KGFC som visade upp ett brett register i sitt anfallspel med ständiga djupledshot och tempo i alla aktioner. Vi ser det som en nyttig lärdom och hoppas att vi är närmare dem spelmässigt och poängmässigt i returmötet i höst.

Piteå IF står för sista motståndet innan VM upphållet, en match vi längtat efter då den blev inställd med kort varsel tidigare under våren. Piteå lär vara väldigt motiverade inför denna match då de kommer från ett par poängtapp mot FC Rosengård samt Vittsjö. Piteå är regerande mästarinnor och tunga att möta, då de är bra på att skapa numerära överlägen i offensiv och defensiv samt framgångsrika på fasta situationer. Det lär bli en härlig avslutning på vårsäsongen. 

Inför resan står det klart att Fia, Maria och Johanna stannar hemma i Malmö. Dock är det glädjande att både Johanna och Maria går framåt positivt i sin rehabilitering efter respektive skada och bör sannolikt gå mot matchning när säsongen vänder.
Dam
Inför Kopparbergs/Göteborg FC
2019-05-17 16:45, Dam
Trots förluster i de inledande matcherna så har vi i flera avseenden presterat väl och det är givetvis skönt för spelarna att deras hårda arbete har gett avkastning mot FC Rosengård respektive Kungsbacka DFF i de senaste två omgångarna. 

Kopparbergs/Göteborg FC är det sista obesegrade laget i serien och har en respektingivande trupp, som ovanpå det även spelar tempofylld fotboll. De har under deras första sex matcher spelat som ett topplag. 

Det är därmed en tuff utmaning för oss i LB07 som vi måste bemöta med noggrannhet i våra förberedelser. Vi åker till Göteborg för att bjuda upp till kamp och för att ta med poäng hem till Limhamn. 

I dagsläget är Maria Möller Thomsen, Johanna Olsson samt Sofia Wännerdahl inte tillgängliga för spel.

Nyheter från våra lag