Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07 - IF Limhamn Bunkeflo

LB07 erbjuder barn och unga att få träna och spela fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare. 

LB07 FOTBOLLSGALA FÖR BARN OCH UNGA
2018-12-07 09:33
PF2013 B på fotbollsgalan
Igår kväll (torsdag 6/12) hade klubben en minigala för våra knattelag mellan 4-7 år. Det blev en fartfylld kväll med matcher för de som ville utmana ledare och föräldrar. Det blev lek i form av en skostafett som blev lite modifierad innan start men det funkade bra, alla blev vinnare!

Efter matcherna och leken så bjöd klubben samtliga på lite fika innan vi fick besök av Georg "Jojje" Lindgård tidigare spelare i LB07:s P04 lag. Han valde att sluta för att satsa mer på sin fallenhet för bolljonglering. Han tappade inte bollen någon gång under showen fast han gjorde en del avancerade trix med bollen. Många av de små blev lite tystare och med hakan mer hängande än vanligt. Jojje visade en del enklare trix för våra minstingar att träna på efter showen. Intresset från de små blev lite för stort och hade vi inte avbrutit hade de nog stått och trixat än.

Efter Jojje så blev det diplomutdelning där varje lag/grupp fick komma fram och få applåder för ett bra 2018.

Stort tack till samtliga ledare som hjälpte oss som arrangerade med att få ordning på hallen efteråt, det gick smidigt!

Ses vi inte mer i år så får ni alla ha en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

Heja LB07!
Dam
Svenska Cupen är lottad
2018-12-05 15:08, Dam
Damerna är lottade i fyra grupper:

Grupp 1
Kopparbergs/Göteborg FC
Linköpings FC
Jitex Mölndal BK
Växjö

Grupp 2
FC Rosengård
LB07
IFK Kalmar
Kristianstad

Grupp 3
Piteå IF
Ljusdals IF
Hammarby IF
AIK

Grupp 4
Eskilstuna United
IK Uppsala
Djurgårdens IF
KIF Örebro

FC Rosengård är högst rankade lag i grupp 2 och får två hemmamatcher. Speldatum kommer längre fram med start från februari 2019.
Dam
Renée Slegers ny huvudtränare i LB07
2018-11-21 15:01, Dam
I tisdags stod det klart att före detta holländska landslagsspelaren Renée Slegers tar över ansvaret som huvudtränare i LB07.

I våras tog Renée Slegers över ansvaret som huvudtränare i LB07s F19 lag och föreningen har hela tiden sett hennes potential och haft som ambition att Renée skall växa i sitt uppdrag och succesivt ta klivet in i A-lagsmiljön.

Vicky Fredriksson, Klubbchef LB07
”När vi inför säsongen 2019 tog beslutet att ta in en ny huvudtränare i truppen så föll valet naturligt på Renée som vårt första val, och vi är mycket glada över att Renée har accepterat uppdraget som ny huvudtränare för A-laget. I och med den värvningen tar vi inte bara in kompetens utan även en modern ledare med ett helhetstänk som speglar den filosofin kring fotboll, utbildning och individer som vi vill förknippas med.”

Renée Slegers, Huvudtränare LB07
"Jag är mycket glad över förtroendet som LB07 har gett mig. Klubben och jag är överens om riktningen vi behöver ta och vad vi ska stå för. Det finns en stor utvecklingspotential i klubben och laget och jag ser fram emot att börja jobba tillsammans. Jag är övertygad om att en av mina viktigaste uppgifter är att få ut det bästa ur varje spelare och för det krävs en professionell miljö. Vi kommer nu att gå in i en intensiv period med fokus på att få truppen på plats och skapa bästa möjliga förutsättningar för spelarna, på och utanför planen.”

Renée tog redan igår, tisdag, över både ansvaret och träningarna för A-laget och i nästa vecka presenteras den nya huvudtränaren för F19. Fram tills dessa leder assisterande tränare Douglas Stålhammar och James Esser träningen för utvecklingslagen.

Snabba fakta om Renée Slegers
I mars 2009 debuterade hon i det nederländska fotbollslandslaget. 2011 lämnade Slegers den nederländska klubben Willem II för att spela i det damallsvenska laget Djurgården IF. Mellan 2013 - 2016 spelar hon för damallsvenska klubben Linköpings FC innan hon fick avsluta sin karriär tidigt på grund av olika skador.

Frågor med anledning av pressmeddelande, kontakta: 
Ordförande, Robert Lenir, 0708 – 62 20 20
Klubbchef, Vicky Fredriksson, 0763 – 06 64 01
Nyheter från våra lag