LB07 - IF Limhamn Bunkeflo

LB07 erbjuder barn och unga att få träna och spela fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare. 

Sven Sjunnesson slutar i LB07
2018-04-20 15:07

Efter mer än 11 år av fina framgångar, där avancemanget till Damallsvenskan är toppen av bedrifter för Sven Sjunnesson, väljer Sven att sluta i klubben för att söka nya utmaningar.


Sven har under åren varit med att bygga en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet där klubbens elitcertifiering har varit en av Svens drivkrafter och målsättningar. Ingen annan herrförening tillhörande division 3 är i närheten att kunna titulera sig 2 stjärnor i SEF (Svensk Elit Fotboll).

Sven säger själv:


  • Jag känner stor stolthet att kunna ha privilegiet att få vara med att forma verksamheten till där den är idag. Jag är övertygad att LB07 kommer att kunna bedriva verksamhet på mycket hög nivå, men samtidigt hoppas jag att man fortsätter jobba efter den breddklubb man ändå är.
  • Jag har en del projekt som jag vill ta tag i, därför väljer jag att sluta för att kunna koncentrera mig på detta. Bland annat skall jag efter midsommar åka till Jamaica för att coacha och förbereda ett U17 pojklag där för turneringen Gothia Cup U17 Elite.


Sven har starkt bidragit resan upp till damallsvenska samt möjligheten för damlaget att också stanna kvar. Sven har parallellt arbetet som akademiansvarig och där medverkat till föreningens goda utveckling.


Vi tackar Sven för tiden i klubben, och önskar honom all lycka i framtiden!


Vicky Fredriksson

Klubbchef LB07

Dam
Matchen i helgen mot Vittsjö GIK är inställd!
2018-04-06 12:13, Dam
Ny motståndare är BK Höllviken P15. Avspark den 7 april kl. 13.00.


Varmt välkomna!

LB07 Dam
Dam
Vinst i Svenska Cupen
2018-03-11 15:42, Dam
Vi avslutade gruppspelet i Svenska Cupen med en vinst mot Lidköping. Matchen spelades på Brovallen då Limhamns IPs konstgräs byts ut.
Nyheter från våra lag