LB07 - IF Limhamn Bunkeflo

LB07 erbjuder barn och unga att få träna och spela fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare. 

#medimatchen Malmöderby 31 maj.
2018-05-15 14:00
#medimatchen 2018

Derbyfest, publikfest och familjefest.
#medimatchen

Välkomna till ännu ett rafflande malmöderby som bjuder på damfotboll när den är som allra bäst! 

Biljetter säljs via www.ticketmaster.com, hos Ticketmaster på telefon 0771-70 70 70, i MFF Shopen samt på matchdagen i biljettluckorna på Stadion. Vi rekommenderar att köpa biljett i förväg för att slippa kö matchdagen.

Föreningsbiljetter säljs till föreningar, lag och skolklasser om minst 15 personer. Dessa biljetter säljs via särskild länk som skickats ut till föreningarna och skolorna. 

Med start kl.16.00 hålls #medimatchen Speakers Event i Restaurang 1910 på Stadion. För 695 kr får du en mingeltallrik med dryck, kaffe och kaka i pausen, matchbiljett till klubbstol och inte minst höra viktiga profiler från fotbollen tala på temat flickors och tjejers möjlighet att ta plats på lika villkor. Läs mer om eventet här >>


Vill du som företagare ta chansen att exponera ditt varumärke i samband med matchen och därigenom stödja utvecklingen för dam- och flickfotboll i Malmö? Eller vill du stötta ett enskilt lag genom att skänka biljetter?


Tveka inte att höra av dig till vicky@lb07.se eller madeleine.timmerby@boostbyfcr.se om du vill veta mer om vilka möjligheter som finns. 

Rullstolsplatser finns i nordöstra hörnet, ovanför sektion 28. Till rullstolsplats ingår en ledsagarplats. Även för barnvagnar kan man köpa ledsagarplats. Sittplatsen är en klappstol. Till dessa sektioner finns hiss.

Sportchefens matchreferat
2018-05-06 08:04

I vår första riktiga hemmamatch besegrade vi Vittsjö med 1-0.

Vi är otroligt stabila i vår defensiv hela matchen och jag kan inte påminna mig att Vittsjö skapar någon målchans på hela matchen. 


I första halvlek kontrollerar vi spelat och skapar även ett par chanser utan att lyckas trycka in den. Närmast var nog Anna Björk men Vittsjös duktiga målvakt Shannon Lynn kunde tippa bollen i ribban och på returen hinner en Vittsjöspelare få undan bollen. 


I andra börjar Vittsjö klart bäst men vi tuggar oss in i matchen och på en hörnvariant kan Mia Persson trycka in 1-0. Vittsjö försöker sätta press på oss men vi fortsätter att spela stabilt försvarsspel och vi får ett par lägen att utöka ledningen men 1-0 står sig matchen ut och första segern i damallsvenskan är därmed bärgad.


En med beröm godkänd insats av hela laget!


Med vänliga hälsningar!

Johan Andersson

Sportchef

2018-05-03 14:47
Nu är det dags för hemmapremiären för LB07 på Limhamns IP och vi välkomnar Vittsjö GIK att inviga nya gräset i Damallsvenskans 4:e omgång! Kom och njut av våren, nylagt (konst)gräs, nya läktaren, grillat, kaffe, 50/50 lotter och spännande fotboll i Sveriges bästa fotbollsliga. Välkomna på lördag!
Nyheter från våra lag