Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07 - IF Limhamn Bunkeflo

LB07 erbjuder barn och unga att få träna och spela fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare. 

Vicky lämnar och ny klubbchef presenteras
2019-02-13 14:31
David Wernersson / Robert Lenir
LB07 välkomnar David Wernersson som ny klubbchef från och med den 18 februari. David tar över efter Vicky Fredriksson som framgångsrikt lett klubben under 2018. 

Vicky har valt att lämna sin roll som klubbchef i LB07 av familjeskäl och hon kommer vara saknad då hon har gjort ett fantastiskt arbete för att säkerställa LB07s utveckling till att bli en hållbar förening. Den tid och energi som Vicky har lagt ner på föreningens verksamhet har varit ovärderlig för att säkra vår verksamhet på Dam, Herr och framförallt på ungdomssidan. Det tackar vi henne innerligt för. 

I processen att hitta en ny klubbchef, som kan fortsätta med det arbete som föreningen påbörjade för ett par år sen, fann vi David. I David är vi säkra på att vi har träffat rätt och att han kan fortsätta driva föreningen framåt och bli än mer hållbar och ett föredöme i regionen.

David har tidigare bildat och drivit företag inom CSR tillsammans med föreningar och företag, samt haft positioner inom affärsutveckling och marknad- och kommer senast från bemanningsbranschen. En närmare presentation till medlemmarna kommer när han väl är på plats.

”Jag är tacksam över att föreningen har erbjudit mig den här möjligheten och ödmjuk inför uppgiften. Jag ser verkligen fram emot att komma igång. Det är en otroligt stor förening där våra barn- och ungdomar är hjärtat i föreningen- och jag imponeras redan över det driv och engagemang som genomsyras av ledare, personal och föräldrar”. Hälsar David.

Vi önskar honom än en gång välkommen till LB07!

Robert Lenir
Ordförande
Dam
Förlänger - Rebecka Persson - Försvarare
2019-02-13 09:18, Dam
Rebecka Persson
Renée Slegers – ”Ännu en spelare med många år i klubben vilket är viktigt för kontinuiteten och klubbkänslan i laget. Det ska bli spännande att följa vilka steg Rebecka kan ta i sin utveckling under detta året.”

Rebecka Persson – ”Jag är förväntansfull inför ytterligare en säsong med LB07. Jag hoppas på en personlig utveckling där jag kan utveckla mitt spel, men också bidra till lagets prestation.”Heja LB07!

@obosdamallsvenskan
#obosdamallsvenskan
Dam
Nyförvärv - Nathalie Hoff Persson - Mittfältare
2019-02-12 11:10, Dam
Nathalie Hoff Persson
Nathalie Hoff Persson kommer närmast från Sporting Lissabon och dessförinnan Kopparbergs/Göteborg FC.

Renée Slegers -"Det känns jättekul att vi har kommit överens med Nathalie. Det är en spelare med många olika kvaliteter som jag ser fram emot att få jobba med och få det bästa ur. Nathalie är ett välkommet tillskott till vår trupp och jag är säker på att hon kommer att tillföra mycket."

Nathalie Hoff Persson -"LB07 känns som ett rätt val för mig och min utveckling just nu! Klubben har något spännande på gång inför säsongen 2019 och jag ser fram emot att vara en del av detta!"Heja LB07!

@obosdamallsvenskan
#obosdamallsvenskan
Nyheter från våra lag