Välkomna till vår hemsida - PF6 L
 
Terminstart - Vi ses på Söndag!
2018-01-16 13:56
Hej alla små fotbollsspelare!

Hoppas julledigheten varit bra. 

Vill påminna er om terminsstart för fotbollen nu på söndag den 21 jan kl 10.00 i Wihlborgs Arena, Bunkeflo. Hoppas vi ses!

Till alla föräldrar: Vi är lite utmanade på ledarsidan, så alla som kan får gärna ställa upp och hjälpa till. Säg till ansvarig tränare vid upstart. Är det någon som kan tänka sig att ställa upp på mer fast basis, säg till! 
Ju fler vi är som hjälper till, desto lugnare och roligare träningar för barnen. 

Welcome to a new semester of soccer, we start again this Sunday, Jan 21st at 10 am in Wihlborgs arena.

Vänliga hälsningar

Ledartruppen
Inställd träning - Onsdag den 30/8
2017-08-24 11:17
Hej alla små fotbollspelare och föräldrar!

Vi vill göra er uppmärksamma på att onsdag den 30 augusti är träningen inställd på grund av Derbyt. 

Vi träffas som vanligt nu på söndag följd av föräldrarmöte där ni får bl.a info om träningstider, regler på plan, samt möjlighet att beställa fortbollskläder. 

Har ni fotbollskor som era barn inte längre kommer i? Ta gärna med dem på söndag så att andra mindre barn kan ha gjädje av dem!

Vi ses på söndag!Terminstart!
2017-08-18 12:48
Välkomna tillbaka till fotbollskolan som börjar igen nästa onsdag, den 23 augusti. Då hoppas vi få se så många som möjligt på planen, nya som gamla spelare. 

Efter söndagsträningen den 27e augusti, kommer vi ha ett kortare föräldramöte i LB07s lokal inne i Wihlborgs Arena. Här kommer vi ta upp regler på planen, träningskläder och annat. Kommer finnas möjlighet att beställa kläder för de som vill. 

Soccer practice starts again next Wednesday, Aug 23rd. There will be an info meeting for parents on Sun Aug 27th after practice, where you will have the opportunity to order clothes among other things.