Välkommen till LB07 P16 N2
Här är du välkommen att följa laget framöver.

Nya spelare är varmt välkomna att spela med oss. Om du är intresserad - kontakta Henrik Werther. 


Ny ledarstab i N2 from augusti månad
2016-08-07 20:34
Peter Martinsson slutar som huvudtränare för N2 och Henrik Werther tar över ansvaret för laget from augusti månad. Till sin hjälp har han Gustaf Lindberg och Jesper Knuthsen (båda 20 år) vilket vi är mycket glada för! De har båda dessutom spelat i föreningen tidigare samt representerat Bunkeflo IF och IFK Klagshamn. Jesper har även fin erfarenhet som målvakt ifrån Bunkeflo FF :)

Vi hälsar Gustaf och Jesper varmt välkomna till LB07 P14 N2!

/PM
Rapport från Swedbank stadion
2016-05-24 11:18
23 maj; LB07 P14 N2 samlas före Malmö FF - Falkenbergs FF
Vi såg MFF - Falkenberg i gårdagens allsvenska match på Swedbank stadion. Matchen var över efter 12 minuter då anfallarna Rosenberg och Kjartarnsson avgjorde med ett mål vardera. De visade upp klass och effektivitet i avsluten som bådar gott inför kommande matcher. Nu väntar EM-uppehåll (efter bortamatchen mot Östersund på lördag) och vi fotbollsälskare kan se fram mot spännande matcher i Frankrike. 

Samtliga spelare i N2 deltog igår vilket är en viktig pusselbit i byggandet av laget. Henrik och jag själv tog tillfället i akt att påpeka att MFF spelar precis som vi vill spela ;) Riktigt så allvarligt var det inte men att vända spelet från en sida till den andra fick vi se prov på flera gånger. 

Spelarna tog tillfället i akt att fylla på energidepåerna rejält och sponsrade samtidigt SSP (driver kioskerna). Flera av spelarna bör vara redo för ett maraton idag med tanke på intaget :) Vi hade det väldigt trevligt med andra ord! 

Det här var en tidig sommaravslutning men vi har fortfarande fyra matcher kvar. Hårt jobb väntar men också många härliga skratt. 

//Peter
Rapport från LB07 P14 N2 - Malmö IKF, 1 maj
2016-05-04 14:50
Vi firade 1 maj med fina insatser mot Malmö IKF. Henrik Werther uttrycker de vi alla tänkte efter matchen; " vi spelade stundtals riktigt fin fotboll och jag älskar att vi inte ger upp.. 1-0 till 1-1, 2-1 till 2-2 och sen gör vi 3-2!!"

Enligt Anna (Erik Werthers mamma) tackade samtliga spelare i Malmö IKF flera föräldrar som väntade utanför omklädningsrummen. Tack för en trevlig match! Era söner spelade väldigt bra idag.

Alltid kul med positiv feedback och inte minst från motståndarna :)

Målgörare: Måns Lindberg, Kian Razmi och Carl-Hugo Häll

Domare: Oscar Ganténs storebror som också gjorde en stabil insats!

//Peter M
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen