Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07 F09/10
Välkomna till vårt stora härliga fotbollsspelande gäng för flickor födda 2009 och 2010 som tränar och spelar tillsammans under 2018.

Höstsäsongen startade 8/8

Utomhussäsongen 2018 tränar vi på Brovallen (Bunkeflo IP) på måndagar och onsdagar 17:30 - 18:30

Kontakta lagledare maria.thelin @ telia.com för provträning.
Sommarlov
2018-06-20 10:51
Nu tar vi ledigt från den organiserade träningen och ses igen till hösten i samband med att skolorna startar. Kallelse till träning kommer som vanligt via SportAdmin när vi startar upp igen.

Vad händer under sommaren?
 • Laget har tillsammans med P9-lagen blivit utvalda som maskotar till MFF - Östersund 14/7. Kallselse till detta har gått ut tidigare i vår. Mer information kommer.
 • 2 lag är anmälda till cup i Borgeby lördagen 11/8. Kallelse kommer senare.

Vårens seriespel är avklarade och det var blandade resultet. Ibland var det klara vinster med fint spel och ibland inte fullt så bra prestationer. Förhoppningsvis kan vi få till lite jämnare spel under hösten.


Ha en underbar sommar!

/Ledarna genom MariaTjejcupen
2018-05-12 15:23
Rolig dag för tjejerna i Tjejcupen. Här foto med Dösjöbro och Borgeby.
Föräldramötet 16/4
2018-04-22 22:21
Hej,
Här kommer anteckningar från föräldramötet 16/4

 • Idag har vi 34 inskrivna spelare  - 22 st födda 2009, 10 st 2010 och 2 st 2011, som tränar med oss tillsvidare.
 • Vi är 6 ledare + Hampus, som hjälper till när han kan. Maria är lagledare och håller mest i saker runt laget ex. nya spelare, kläder mm. Thomas är matchansvarig. Kristina, Gabriella, Linda E och Linda S är tränare/ledare.
 • LB07 följer de nya spelformerna vilket innebär att F9-lag spelar 5-mannafotboll och matcherna är 3 x 15 minuter i seriespel dvs, Kompisligan. Vill ni veta mer om de nya spelformerna rekommenderas skaneboll.se.
 • 2 lag á 7 spelare är anmäla till seriespel och uttagning till match baseras på träningsnärvaro. Med två träningstillfällen i veckan bör man komma på i alla fall en. Kallelse till match går ut ca. en vecka i förväg och vi ber er svara så fort ni kan för att de som står som reserver kan komma in så fort som möjligt. Deadline för svar kommer att ligga på onsdagar framöver, men kan justeras vid behov. Efter deadline inför match måste man kontakta Thomas vid ex. sjukdom då SportAdmin är låst för ändringar. Kallelse kommer i två steg; först till matchdagen och senare fördelning till aktuell match.
 • 3 lag är anmälda till Tjejcupen i Staffanstorp den 12/5. Första LB07 match är 9:30 och sista 14:00 om inte spelschemat ändras.
 • Vi vill ha självständigt tänkande spelare vilket betyder att eventuella spelanvisningar ska komma från tränarna. Föräldrarnas roll är att heja och stötta. Det ska vara roligt på träningarna, men samtidigt vill vi gärna att ni någon gång påminner era barn om när man är på träning så fokuserar man på träningen.
 • Lagkassan ligger för närvarande på 4623 kr varav vi drog in 1750 på de två sista träningsmatcherna inomhus. Tusen tack till alla som hjälpte till.
  Klubben betalar seriespel och någon cup. Vill vi göra mer med laget får vi betala det själv ex. Tjejcupen i Staffanstorp. Är det någon företagare eller annan som vill sponsra laget är ni välkomna :)
 • Sociala aktiveteter utanför träningen är ett bra sätt för tjejerna att lära känna varandra bättre.  Är det någon förälder/föräldrar som vill hålla i en aktivitet?
 • SportAdmin är den plattform som LB07 använder för hemsida, kallelser och närvarorapportering. Snälla svara på kallelserna. Det blir mycket lättare att planera och rapportera. Tyvärr var det inte aktuellt med SportAdmin Medlemsapp då klubben tyckte att sekretessen inte var tillräckligt bra och väntar därmed med att gå med.
 • Lagets föräldrar ska även bemanna kiosken på Brovallen 16/6 och 14/10 mellan 9:00 - 16:30. Förslag är att man tar ett pass på ca 2 timmar. Lista på personer som ska jobba ska vara inlämnad till Susanne på kansliet 2 veckor innan aktuellt tillfälle så påminnelser kommer att gå ut tills listan är fylld.

Det var det hela..

Ledarna genom Maria