Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Medlemsförmåner
Förutom erbjudanden från våra samarbetspartners får du som medlem fri entré till samtliga hemmamatcher 2019 för damerna i OBOS Damallsvenskan på Limhamns IP samt för herrarna i Division 3 på Bunkeflo IP.
Erbjudande från Konserthusets trafikskola
LB07 samarbetar med Konserthusets trafikskola som erbjuder alla medlemmar i LB07 följande:

Medlemmar i LB07 som skriver in sig i trafikskolan och köper minst en lektion får riskettan kostnadsfritt. Värde: 500 kr per person.
Kollektiva
Stöd LB07 med 50 kr, utan att det kostar dig ett öre!

LB07s nya samarbetspartner Kollektiva är ett ungt företag som bestämt sig för att utmana de rådande provisionsbaserade affärsmodellerna i fond- och försäkringsbranschen med den kostnadsfria tjänsten Kollektivafondval.

Kollektivas Ungdomsidrottsprogram är ett initiativ för att stödja svensk ungdomsidrott. Programmet innebär i korthet att klubben får ett ekonomiskt bidrag på upp till 50 kronor från Kollektiva för varje person som loggar in och testar Kollektivafondval via vår Värvarlänk.

Så här enkelt är det:
Klicka på vår unika värvarlänk och logga in på Kollektivafondval, och gå vidare till steg 5 i tjänsten. (Obs! Viktigt att gå vidare till steg 5)

LB07 Värvarlänk >>>

Sprid den här sidan till alla du känner som kan tänka sig stödja vår klubb och be dem också logga in och sedan sprida sidan vidare i sin tur. Ju fler vi blir desto mer stöd får vi.

Nicklas Larsson, Marknadschef Kollektiva