Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LB07
Fotboll

Mål & vision

Mål

Vi vill växa och vår ambition är att öka medlemsantalet med 10 % varje år. Vi vill fortsatt vara Skånes största fotbollsförening och till år 2020 fördubblat antalet aktiva tjejer i verksamheten.    


Den sportsliga målsättningen är att vara bland Sveriges bästa utbildnings- och utvecklingsmiljö för unga spelare. Våra representationslag ska bestå av en majoritet av spelare fostrade i vår egen ungdomsverksamhet. Vi ska varje år flytta upp minst 1-3 spelare till våra A-trupper.


Vi ska från 13 års ålder alltid matcha ett lag i varje åldersgrupp för pojkar- och flickor i högsta möjliga serienivå samt i pojk-junior och- flickallsvenskan och i DM samt SM. Från 17 år börjar vår elitförberedande verksamhet. Vi ska på sikt tillhöra svensk elitfotboll.


Vårt mål är att under 2016 avancera upp i Damallsvenskan. År 2020 ska vårt Damlag vara ett etablerat lag i Damallsvenskan och Herrlaget ska tillhöra division 1 med ett långsiktigt mål att även tillhöra Svensk elitfotboll.

 

Genom framgångsrika Dam- och Herrlag skapar vi goda förebilder och vi blir en attraktiv förening för ungdomar. Detta vill vi göra med en majoritet av spelare utbildade i våra egna ungdomslag. För att lyckas har vi tagit fram en utbildningsplan och utvecklings-plan för våra spelare.

 

Vi har valt att certifiera vår ungdomsverksamhet enligt SEF modellen och Svenska Spels Tipselit akademiverksamhet för att kvalitetssäkra vårt arbete med spelarutveckling i åldern 8-19 år. Vi framhåller spelarutveckling och ledarutveckling som de viktigaste faktorerna inom vår verksamhet för att nå våra målsättningar. Alla spelare ska ha uppnått våra utbildningsmål för varje åldersgrupp.


Vision

Vår vision är att skapa en förening för 2000-talet med ett starkt varumärke som ligger i framkant av samhällsutvecklingen. Målsättningen är att vara en mötesplats för människor som har passion och engagemang för att skapa framtiden där fotbollen är ett verktyg för att nå högre mål.