Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LB07
Fotboll
P15

Hur beställa?
Enskilda medlemsbeställningar: Ni kan välja följande alternativa vägar:

1. Skapa ett eget inlogg här länk. Betalning görs kontant vid uthämtning på Stadium Svågertorp. Vid ordrar under 1000kr tillkommer en frakt/serviceavgift på 149kr.

2. Besöka Stadium Svågertorp butiken och prova ut och köpa träningskläder där (sedan en tid tillbaka finns LB07s kläder i butiken). Beställning av tryck ( nummer på ryggen av t-shirt och initialer på övriga plagg) enligt LB07 mall görs direkt i kassan, vid betalning. Trycken är prismässigt något dyrare om detta beställs i butiken istället för via web portalen. Leveranstiden dock kortare om rätt storlekar på kläderna finns i butik.

Lagbeställningar: Vi inom LB07 P05 har ett lagkonto via Stadiums webbshop där vi lägger lagbeställningarna för alla i laget som önskar beställa kläder vid gemensamt tillfälle. Vi uppmar dock er att beställa själva eller köpa direkt på Stadium Svågertorp för att undvika fraktkostnader.

På denna sida kan ni se vilka kläder som finns att beställa: länk
För att välja rätt storlek på kläderna kan ni titta på storleksguide menyn i ovan länk. 
LB07 har valt att jobba med Select i sin klädprofil.

Maila sedan till magnus.b.karlsson@eitech.se vad ni vill beställa (skriv antal samt storlek), så koordinerar vi beställningarna tillsammans med övriga intresserade. Större gemensamma lagbeställningar prioriteras av Stadium.
 
Prova lagkamraters kläder på träning exempelvis för att avgöra rätt storlekar.

Med jämna mellanrum kommer vi gå ut med större gemensamma lagbeställningar. Detta meddelas via vår hemsida. Då kan man passa på att komplettera med enstaka plagg eller göra en beställning men ändå undvika fraktkostnad på 149 kr vid beställningar under 1000 kr.

VIKTIGT! Eftersom vi använder våra träningskläder som matchställ ibland vill vi att alla har nummer på ryggen av sin t-shirt. Vi har en logg över alla nummer som killarna har idag och på detta sätt säkerställer vi att ingen får samma nummer. Så har ni inte nummer sedan tidigare så får ni ett tilldelat av oss vid beställning. Fråga om lediga nummer kan ni skicka till: magnus.b.karlsson@eitech.se