Rapport från Swedbank stadion
2016-05-24 11:18
23 maj; LB07 P14 N2 samlas före Malmö FF - Falkenbergs FF
Vi såg MFF - Falkenberg i gårdagens allsvenska match på Swedbank stadion. Matchen var över efter 12 minuter då anfallarna Rosenberg och Kjartarnsson avgjorde med ett mål vardera. De visade upp klass och effektivitet i avsluten som bådar gott inför kommande matcher. Nu väntar EM-uppehåll (efter bortamatchen mot Östersund på lördag) och vi fotbollsälskare kan se fram mot spännande matcher i Frankrike. 

Samtliga spelare i N2 deltog igår vilket är en viktig pusselbit i byggandet av laget. Henrik och jag själv tog tillfället i akt att påpeka att MFF spelar precis som vi vill spela ;) Riktigt så allvarligt var det inte men att vända spelet från en sida till den andra fick vi se prov på flera gånger. 

Spelarna tog tillfället i akt att fylla på energidepåerna rejält och sponsrade samtidigt SSP (driver kioskerna). Flera av spelarna bör vara redo för ett maraton idag med tanke på intaget :) Vi hade det väldigt trevligt med andra ord! 

Det här var en tidig sommaravslutning men vi har fortfarande fyra matcher kvar. Hårt jobb väntar men också många härliga skratt. 

//Peter