Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IF Limhamn Bunkeflo
2 - 1
FC Staffanstorp
IF Limhamn Bunkeflo2 - 1FC Staffanstorp

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 april, 15:00
Plats:Malmö Stadion Konstgräs 9, 11-manna
Tävling:
Matchnummer: 130995008
Samling:13:45, (Gamla) Malmö Stadion
Aktivitetsinfo: Vi möts vid omklädningsrummen (gamla) stadion.
Viktig match i F17-serien
2018-05-02 10:43
Dagens möte var FC Staffanstorp som har fått fram en bra ungdomsverksamhet för äldre tjejer och seglat upp som en av de mer utvecklade lagen i regionen.
Vi fortsatte vårt grundtänk som laget etablerade mot FCR i DM. Nu när ytan var konstgräs och därmed lite större möjlighet till att öka tempot och kvaliteten i spelet kunde laget också i större utsträckning offensivt spela det spel man vill göra i uppbyggnad och nöta sig ned mot den sista spelytan.

Spelmässigt så har LB07 bollinnehavet i huvuddelen av matchen och det ser bra ut generellt där vi både hittar väggspel, djupled, vänder spelet m.m.

Vi skapar också väldigt många avslutsmöjligheter vilket är positivt och som vi tar med oss framåt. Tyvärr släpper vi markering och dominans i boxen vilket gör att Staffanstorp på en fin hörna kan nicka in 0-1.

Det är här vårt lag då är väldigt starka. Inte en enda spelare hänger med huvudet eller tappar modet att man får ett mål bakåt trots att man varit drivande i spelet på plan. Man fortsätter och tror på sig själv, laget och spelet.

Vi fortsätter att äga boll mestadels av tiden och fortsätter att skapa avslut. Däremot kommer inte avsluten som vi tänkt oss utan lite mer utifrån på två distansskott som till slut stänger matchen i andra halvlek med 2-1.

Vi tar med oss att vi idag jobbar väldigt bra både defensivt och offensivt och att vi skapar förutsättningar för många avslut. Det vi vill kunna bli bättre på är att i avslutssituationerna hjälpas åt så att det finns många möjlighet att göra ett antal fler mål i en match som denna.

Staffanstorp är ett bra lag som det kommer går bra för i denna serie och även denna match var utvecklande för tjejerna i laget.


<< Tillbaka