Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LB07
vs
Lunds BOIS
LB07vsLunds BOIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 februari, 15:00
Plats:Bunkeflo IP Konstgräs
Serie:Träningsmatcher 2018
Samling:13:45
Aktivitetsinfo: OBS Samling 1tim och 15 min innan matchstart som är kl 15
Ett bra första test!
2018-02-12 16:52
Vädrets makter var inte riktigt med oss. Här på uppvärmningen inför matchen

Det var dags för säsongens andra träningsmatch på Brovallen där förra helgens match mot Kristianstad tyvärr fick avbrytas pga skada.

Motståndet för dagen var Lunds BOIS seniorlag och tjejerna var inställda på en match där det gällde att se till att vinna så många närkamper som möjligt och att se till att rulla boll och bygga upp spelet med tålamod.

Vädrets makter var inte riktigt med oss denna dag då snön började falla precis innan det var dags att värma inför matchen vilket då gjorde att matchen blev lite mer utmanande.

Tjejerna gör en väldigt bra match tillsammans där alla lagdelarna används både förnuftigt och kreativt.

Första halvlek ser riktigt bra ut där det är LB07 som styr spelet. Blir det bolltapp vinner vi snabbt tillbaka bollen och har sen tålamod att gå till anfall igen.

Under andra halvleken så får vi flytta runt lite i laget p.g.a. skador men också att vi än så länge saknar målvakt vilket gör att matchbilden förändras så att den blir mer jämbördig.

Många av spelarna har också dagen innan spelat LB07 Indoor cup, några har precis kommit tillbaka från sjukdom vilket då drar ned på tempot.

Det är första gången som tjejerna spelar en full 90-minuters match ihop och vi tar med oss första halvlek som en bra inspiration för framtiden men även andra halvlek där vi faktiskt inte viker ned oss trots att resurserna och energin tryter på flera håll.

Det är en match som var väldigt positiv att titta på och alla tjejer är med och bidrar individuellt till en fin prestation som vi kan bygga vidare på.

Vi tackar Lunds BOIS för matchen och önskar er lycka till i Division 3 nu säsongen 2018!

<< Tillbaka